29.7 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 13:03
Tržišne komunikacijePromocijeGlovo na Baš Naš festivalu

Glovo na Baš Naš festivalu

Glovo tim bit će prisutan na Baš Naš festivalu, dijeleći letke s promo kodom za nove korisnike

Popularni Baš Naš festival vraća se i ove godine na Bundek, a Glovo je tu da vam uljepša ovo nezaboravno iskustvo! Od 14. lipnja do 14. srpnja, dok budete uživali u tematskom izdanju Food&Ball, gdje se slavi nogometna groznica i prate utakmice Hrvatske te uživa u dobroj hrani i glazbi, Glovo vam donosi priliku za osvajanje fantastičnih nagrada.

Glovo tim bit će prisutan na Baš Naš festivalu, dijeleći letke s promo kodom za nove korisnike. Osim toga, svi posjetitelji festivala pozvani su da se uključe u našu nagradnu igru na njegovom Instagram profilu.

Kako sudjelovati?
Na svakom stolu na festivalu bit će naljepnice s QR kodom koji vodi direktno na Instagram profil, gdje možete sudjelovati u darivanju.

Ovisno o kojem se tjednu radi, tijekom nagradnog darivanja možete osvojiti vrijedne nagrade koje su osigurali naši partneri: poklon kartice, ulaznice za kino, sportsku odjeću, grickalice, piće i druge vrijedne nagrade.
Svaki tjedan Glovo će organizirati različite aktivnosti i nagrade, koje možete osvojiti sudjelovanjem u nagradnoj igri. Ne zaboravite preuzeti svoj promo kod koji vam može donijeti dodatne pogodnosti.
Budite dio najbolje zabave ovoga ljeta!

Prije nego spakirate torbe za more, svratite na Bundek i sudjelujte u najboljoj zabavi ovog ljeta te u sjajnoj atmosferi pratite Europsko prvenstvo u nogometu. Glovo vam donosi priliku za osvajanje vrijednih nagrada dok uživate u dobroj hrani, piću i nastupima omiljenih pjevača. Vidimo se na Baš Naš festivalu!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Ove jeseni u Zagrebu ne propustite 3. PromoDays sajam promotivnih proizvoda

Podatak da 72 % klijenata vjeruje da je kvalitetan promotivni proizvod izravno povezan s ugledom tvrtke najbolja je pozivnica da dođete na sajam PromoDays,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...