henkel.mario-altanTvrtka Henkel Croatia, koja je ove godine prvi put sudjelovala u istraživanju portala Moj posao, provedenom među 45 tvrtki te na 5100 zaposlenika, proglašena je najboljim poslodavcem u kategoriji srednjih tvrtki u Hrvatskoj.

U istraživanju provedenom putem upitnika, koje se sastoji od 78 ključnih tvrdnji iz devet područja istraživanja, sudjelovalo je 80 posto zaposlenika tvrtke Henkel odnosno ukupno 1.558 zaposlenika iz 19 tvrtki u kategoriji srednjih tvrtki, stoga ova prestižna nagrada predstavlja veliko priznanje tvrtkinom predanom radu na području upravljanja ljudskim resursima.

“Velika je čast preuzeti ovu nagradu, u trenutku kada Henkel proslavlja 140 obljetnicu svog postojanja te 22 poslovanja na hrvatskom tržištu. Značenje nagrade je još veće upravo jer dolazi od zaposlenika tvrtke Henkel i njihovog mišljenja o tvrtki kao najboljem poslodavcu u ovoj kategoriji. Ulaganje u zaposlenike, radni uvjeti, programi za razvoj zaposlenika nama su najvažnija investicija. Zadovoljstvo zaposlenika odražava se u pozitivnoj radnoj atmosferi u Henkelu, u našim poslovnim rezultatima, u ugledu tvrtke te – u konačnici – i u ovakvim vrijednim priznanjima”, izjavio je prilikom preuzimanja nagrade Mario Altan, član uprave Henkel Adria.