Tvrtka HiPP Croatia petu je godinu zaredom nagrađena certifikatom Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Ova prestižna nagrada, koju dodjeljuje konzultantska kuća SELECTIO, potvrda je snažnog fokusa tvrtke na osiguravanje zadovoljstva njihovih zaposlenika.

HiPP Croatia velik naglasak stavlja na poticanje i nagrađivanje ideja zaposlenika za poboljšanje procesa i inovativnosti, a osim toga, redovito ispituju zadovoljstvo zaposlenika te im omogućavaju brojne novčane i nenovčane beneficije, redovito godišnje povećanje plaća te godišnji sistematski pregled i mogućnost korištenja psihološkog savjetovanja, što su ujedno i neke od inicijativa koje je neovisni certifikacijski tim posebno pohvalio.

Također, velika se pažnja pridaje transparentnom praćenju radne uspješnosti zaposlenika, pri čemu se svim zaposlenicima redovito daje povratna informacija na rad te se željeni rezultati nagrađuju. Tvrtka svojim zaposlenicima također omogućuje brojne prilike za daljnji razvoj, čemu svjedoči podatak da su svi zaposlenici tijekom prošle godine prošli neki oblik dodatnog usavršavanja, a tvrtka posebne napore ulaže i u identificiranje i daljnje usavršavanje talenata u organizaciji.

“Godinama se trudimo biti izvrsni u odnosu prema našim zaposlenicima, što je postao jedan od ključnih pokazatelja i poslovnog uspjeha kompanije. Iako smo relativno mala kompanija, trudimo se zaposlenicima pružiti što više mogućnosti osobnog razvoja, čime postaju najbolji među najboljima”, istaknuo je Danko Podoreški, voditelj pravnih poslova.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!