Tržišne komunikacijeHOK vodi 36 obrtnika i poduzetnika na Međunarodni poljoprivredni sajam u Novi...

HOK vodi 36 obrtnika i poduzetnika na Međunarodni poljoprivredni sajam u Novi Sad

sajamHrvatska obrtnička komora (HOK) organizira i sufinancira nastup 36 obrtnika, poduzetnika i institucija na 82. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 2015., koji će se održati od 9. do 15. svibnja 2015. godine. Svojim članovima komora sufinancira 30% troškova standardno uređenog izložbenog prostora.

Prvi put na sajmu će se predstaviti Obrt “Sandukar” iz Čakovca s modelima drvene ambalaže za pakovanje voća i povrća. Radiona za izradu zupčastih i pružnih prijenosa Habuš iz Velike Gorice, uz nove kupce, traži poslovne partnere za dugoročnu suradnju i zajednički plasman proizvoda na inozemna tržišta.

Promega- metaloprerađivačka i trgovačka radnja iz Radoboja u Novom Sadu predstavlja novu liniju proizvoda – rasvjetnih tijela, konzola i stupova javne rasvjete. Lamela – strojobravarski obrt iz Macinca izložit će lamele kvačila u standardnoj kvaliteti s organskom oblogom, s oblogom od sinter bronze, kompletne sportske lamele sa oprugama ili bez njih, disk pločice, potisne ploče i ležajeve, koje proizvodi u suradnji s inozemnim partnerima.

Duni, ljevaonica obojenih metala iz Kumrovca predstavlja novi program proizvoda od lijevanog  metala, s ciljem sklapanja poslovnih partnerstva s distributerima i korisnicima usluga lijevanja s tržišta Srbije i država regije.

Roto Kruna iz Velike Gorice predstavit će svoju poznatu inovaciju Roto rašpu. Tvrtka Alfa-Kov iz Kašine izložit će strojeve za podizanje i prenošenje vozila i opreme za ispitivanje vozila. Obrt Liktin iz Preseke nudi potencijalnim partnerima program metalnih i gumenih auto-dijelova i komponenti.

U suradnji s Obrtničkom komorom Međimurske županije putem promotivnih materijala predstavit će se obrtništvo Međimurske županije, njezini gospodarski i turistički potencijali.

Strojobravarski obrt Metal-Ko predstavlja široku paletu poljoprivrednih strojeva i opreme – od krunjača kukuruza, do priključnih traktorskih strojeva za poljoprivrednu proizvodnju, a Strojometal Faić proizvode za ratarstvo, šumarstvo i vinogradarstvo.

U suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije bit će predstavljen novi katalog metaloprerađivača, katalog građevinara i katalog tradicijskih i umjetničkih obrta Krapinsko-zagorske županije te uzorci proizvoda 15 tradicijskih obrta.

U suradnji s Udruženjem obrtnika Vrbovec zainteresiranim posjetiteljima na štandu HOK-a bit će dostupni poslovni kontakti sedam obrtnika iz djelatnosti izrade pneumatskih i hidrauličnih dijelova i opreme za motorna vozila, poljoprivrednih strojeva i opreme.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...