Dva tradicionalna bienalna sajma Intergrafika 23. međunarodni sajam grafičke industrije i papira i Modernpak 28. međunarodni sajam ambalaže i pakiranja održavaju se na Zagrebačkom velesajmu od 27. do 30. svibnja.

intergrafika thumb 250Na jednom mjestu okupit će se svi značajni svjetski i domaći proizvođači opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja. Njihov nastup na ovim sajmovima dovoljan je pokazatelj da su Intergrafika i Modernpak najznačajniji sajmovi grafičke i ambalažne industrije u regiji.

Današnji kupci traže drugačija, inovativna i personalizirana rješenja i proizvode, pa segrafička i ambalažna industrija moraju prilagođavati njihovim potrebama. Grafička komunikacija i ambalaža sastavni su dio marketinga nekog proizvoda.

Američka istraživanja pokazala su da današnji kupac više nije toliko lojalan jednom brendu te su promjene brže i češće. Stalno traže nešto novo od proizvoda koji kupuju. Funkcionalnost ambalaže, ekološki materijali, grafički dizajn samo se neki od elementa koji prodaju proizvod.

Upravo u tom smjeru, u znaku razvoja trendova i prezentacija tehnoloških i suvremenih rješenja održavaju se i ovogodišnji sajmovi Intergrafika i Modernpak. Na jednom mjestu dobit ćete sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima.

Pod geslom “I LOVE PRINT” ponovo će se održati Dani karijera u grafičkoj i ambalažnoj industriji.

Više o sajmovima saznajete na internetskoj stranici.