Fjaka-limenkeU želji da podsjeti na genijalne hrvatske običaje i približi ih brojnim turistima koji tijekom ljeta posjete našu zemlju, Karlovačko u limenci stiže u posebnom, ljetnom izdanju na kojem ponosno predstavlja fjaku, špicu, bećarac i galebarenje.

Uz zabavne ilustracije i dvojezična pojašnjenja običaja karakterističnih za različite hrvatske regije, domaći i strani ljubitelji Karlovačkog tako će pobliže upoznati fjaku.

Galebarenje-limenkeGalebarenje, tehnika zavođenja koja se prenosi s koljena na koljeno, u Dalmaciji se prakticira se ljeti, kada je hrvatska obala prepuna lijepih djevojaka.

Zagrebačka špica društveni je fenomen koji se odigrava subotama u centru grada – posjetitelji špice modno su osviješteni, prate trendove i oduševljavaju prolaznike svojim odjevnim kombinacijama.

spica-limenkeSlavonski bećari neizlječivi su romantičari, a srca mladih dama osvajaju suptilnom naturalističkom lirikom zvanom bećarac.

Karlovačko poziva sve ljubitelje piva da se ovih toplih ljetnih dana u debelom hladu osvježe Karlovačkim pivom, fotografiraju se sa svojom najdražom limenkom te je podijele s prijateljima na Facebooku ili Instagramu uz oznaku #karlovacko