Hrvatski izlagači na sajmu u Subotici

Kako su danas izvijestili iz Hrvatske gospodarske komore, na 4. Međunarodnom i regionalnom sajmu gospodarstva “Subotica 2010”, koji će se održati od 26. do 29. kolovoza u tom srbijanskom gradu, svoje će proizvode predstaviti ukupno 32 izlagača iz Hrvatske.

Njih 18 s područja Dalmacije, Istre, Slavonije i Baranje te središnje Hrvatske izložit će vina, maslinova ulja, riblje konzerve, sir, kulen, likere i ostala alkoholna pića.

Također, tom će prilikom 13 proizvođača iz Virovitičko-podravske županije izložiti med i ostale pčelinje proizvode, šećer, vina, konzervirano voće i povrće, čajeve i ljekovito bilje, a Krapinsko-zagorska županija će se predstaviti asortimanom kave. Organizatori sajma pripremili su cijeli niz popratnih događaja za članove poslovne zajednice, kao i ostale posjetitelje.

Izlagači će na sajmu u Subotici nastupiti u zajedničkoj organizaciji Hrvatske gospodarske komore, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja te Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija.

Prethodni članakHeineken s rastom polugodišnje dobiti od 42 posto
Sljedeći članakŽeljko Kerum prebacio Jokeru nekretninu vrijednu 100 milijuna eura