hajducko-pivo-brojac-kunaNa službenoj Facebook stranici Hajdučkog piva odnedavno je dostupan brojač litara Hajdučkog piva odnosno brojač kuna putem kojeg navijači i ljubitelji Hajdučkog piva mogu pratiti iznos koji su prikupili u okviru akcije “Kuna za Hajduka”, izvijestili su iz pivovare Carlsberg Croatia.

Svi vjerni navijači HNK Hajduk i ljubitelji Hajdučkog piva odnedavno na službenoj Facebook stranici Hajdučkog piva mogu pratiti iznos sredstava prikupljenih u okviru akcije “Kuna za Hajduka”.

Kao proizvođač Hajdučkog piva i sponzorski partner HNK Hajduk već drugu godinu zaredom Carlsberg Croatia omogućila je na Hajdučko Facebook stranici svim zainteresiranima uvid u prodane litre Hajdučkog piva te prikupljeni iznos namijenjen klubu.

Uz financijsku podršku klubu, koja je definirana ugovorom o sponzorskoj suradnji, Carlsberg Croatia omogućila je navijačima da svakom litrom kupljenog Hajdučkog piva doprinesu s jednom kunom za svoj klub. Akcija je odlično prihvaćena što potvrđuje i činjenica da su navijači u nešto više od mjesec dana za klub osigurali više od 140 tisuća kuna, navode iz Carlsberga Croatia.