Udruga UPRI i Avenue Mall Zagreb pozvali su sve zainteresirane na manifestaciju Info dječji dani koja će se održati od 10. do 12. svibnja 2013. godine u Avenue Mallu Zagreb, od 9:00 do 20:00 h.

Info dječji dani po prvi put u Hrvatskoj na jednom mjestu okupljaju sve stručnjake iz područja zdravlja, odgoja i obrazovanja djece.

Posjetitelji manifestacije saznat će sve odgovore na pitanja iz područja pedijatrije, dermatologije, dojenja, prehrane i dohrane djece, rehabilitacije i razvoja motorike i senzorike, psihofizičkog razvoja, razvoja govora, sigurne primjene lijekova u trudnoći i laktaciji, ginekologije, oralne njege, razvoja komunikacijskih vještina i svih ostalih područja vezanih uz roditeljstvo, zdravlje i odgoj djece.

Roditelji će imati priliku izravno zatražiti mišljenje i savjet od različitih stručnjaka te dobiti sve važne informacije u vezi svog djeteta.

U sklopu manifestacije organizirat će se zanimljive edukativne radionice na kojima će biti obuhvaćena tematika vezana uz skrb i njegu djeteta (opća pedijatrija, dohrana i prehrana djece te oralna higijena djeteta), razvoj djeteta (poteškoće u razvoju djece, vježbe za motoriku i senzoriku, razvoj govora te psihološki razvoj) i učenje kroz igru (učenje stranog jezika, kreativno izražavanje).

Nutricionistkinja Snježana Cenić Stojaković vodit će radionicu dohrane beba “Mama kuha zdravo“.

Osim edukativnih, održat će se i razne zabavne radionice za djecu i njihove roditelje kao što su igre s didaktičkim igračkama, vježbe namijenjene razvoju motorike djeteta, radionica stranog jezika te radionice za bebe Četkalica (radionica o važnosti pranja zubića koju vodi stomatolog), Epo igra, sat engleskog jezika za bebe, mala škola dojenja i slično.

Specijalna bolnica Goljak i njihov stručni tim za rehabilitaciju djece za sve zainteresirane vodit će vježbe motorike i senzorike kroz igru.

Svi posjetitelji moći će okušati sreću u nagradnim igrama i uživati na brojnim zabavnim događanjima uz pratnju poznatih voditelja, a očekuju ih i prekrasni pokloni kroz sva tri dana trajanja manifestacije, ističe se u priopćenju Avenue Malla.