Novi direktor prodaje i marketinga Lora Čurković radio je na odgovornim pozicijama u velikim hrvatskim IT integratorima: IBM Hrvatska, Oracle Hrvatska, Combis, Infosistem i Sedam IT

InfoDom transformira prodaju pridruživanjem novog direktora prodaje i marketinga Lore Čurkovića, dok će Hrvoje Sagrak voditi izvozne programe. Ovim preustrojem, InfoDom dodatno jača svoje prodajne kapacitete uz naglašen fokus, pored domaćeg i na izvozna tržišta.

“Vjerujem kako će osnaženi prodajnim tim, svojim znanjima, iskustvom i energijom doprinijeti  našem poslovnom rastu, te da ovako postavljamo temelje za  još bolje i kvalitetnije poslovne rezultate”, naglasio je direktor tvrtke Slavko Vidović.

Lora Čurković radio je na odgovornim pozicijama u velikim hrvatskim IT integratorima: IBM Hrvatska, Oracle Hrvatska, Combis, Infosistem i Sedam IT. Njegovim dolaskom i ustrojem nove izvršne dužnosti prodaje za izvozne programe, kažu u tvrtki, InfoDom je potvrdio svoju poziciju jednog od vodećih isporučitelja kompleksnih rješenja u jugoistočnoj Europi.

“Veselim se dolasku u svoj novi tim i nadam se da ću svojim znanjem i iskustvom doprinijeti da InfoDom ojača svoju tržišnu poziciju te nastavi svoj put uspjeha, kako kod svojih zaposlenika, tako i kod svojih korisnika”, izjavio je povodom imenovanja Čurković.