JANA KORNERBiti zahvalan na velikim i malim stvarima omogućava nam da se sjetimo koliko toga lijepog i vrijednog imamo u životu zbog čega možemo biti sretni – upravo je ovo glavna Janina poruka prilikom organiziranja zanimljivog i lijepog druženja koje je u subotu, 28. 11., održano na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

Nastavak je ovo prepoznatljivog projekta Jana “Voda s porukom” i posebnih edicija Janinih bočica koje porukama inspiriraju ljude da s pozitivnim mislima gledaju na životne izazove. Poruke zahvalnosti na Janinih bočica stavljaju naglasak na to kako zahvalnost u život donosi upravo sve lijepo i ono što nas čini sretnima.

Stoga je na zagrebačkom Cvjetnom trgu održano zanimljivo druženje na kojem su svi okupljeni bili fokusirani na male i velike stvari koje život čine ljepšim, zahvalili dragim ljudima, i bili dio #budizahvalan priče.

Brz životni ritam, stres i problemi ljude često odvajaju od stvarnih vrijednosti ne pružajući im mogućnost da razviju svoje potencijale. Upravo kroz poruke zahvalnosti Jana želi usmjeriti ljude ‒ da budu zahvalni na velikim i na malim stvarima. Zahvalnost daje smisao svakom životu, stvarajući neraskidive veze među prijateljima, obitelji i voljenima.

Uz velik broj građana koji su željeli biti dio lanca zahvalnosti i podijeliti svoju poruku zahvalnosti, mnoštvo osoba iz javnog i društvenog života Zagreba također je izrazilo svoje poruke zahvalnosti. Tako su ovu lijepu priču podržali glumica Ana Begić Tahiri, voditeljice Marijana Batinić, Ana Radišić i Ecija Ivušić, proslavljeni hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc, Lana Klingor Mihić, rukometaši PPD Zagreb, glazbeni duo Meritas te književnica Marina Vujičić.

Paralelno uz druženje na Cvjetnom trgu, na društvenim mrežama krenuo je lanac zahvalnosti. Upravo se putem #budizahvalan stavlja fokus na pozitivne misli i optimističan pogled na svijet. Uz #budizahvalan Jana u svakom trenutku podsjeća da treba izraziti zahvalnost za male i velike stvari, jer zahvalnost daje smisao svakom životu.