Bio trgovina Tvornica zdrave hrane dobila je novu adresu u samom centru Zagreba. Uz shopping centar na Vrbanima i poslovnicu na Malešnici, Tvornica je otvorila svoja vrata i na adresi Vlaška 24 i ispunila želje mnogih Zagrepčana, koji su jedva dočekali otvorenje u centru metropole.

Jedinstveni koncept trgovine posjetiteljima, uz sjajnu ponudu supernamirnica, nudi i ugodno mjesto za edukaciju, razmjenu savjeta, ideja i novih recepata. Zdrav način života za mnoge je danas svakodnevica, a dostupnost namirnica koje su se do nedavno smatrale egzotičnim i rijetkima na našim policama, učinila je Tvornicu it mjestom kad je u pitanju izbor zdrave hrane.

Osim sjajnom ponudom i pristupačnošću, ovaj će prostor posjetitelje osvojiti i uređenjem. U holističkom pristupu zdravom životu, uz prehranu i namirnice, osnivači Tvornice dobro znaju koliko je pažnje bitno posvetiti i uređenju prostora u kojem posjetitelji borave. Zato su sve njihove trgovine s istim dizajnerskim potpisom uređene u industrijskom stilu s modernim prirodnim materijalima.

Uz mnogo dnevnog svjetla dominiraju boje drveta i cigle koja krasi zidove, a u večernjim satima prostor osvjetljava veliki broj lampi koje stvaraju ugodnu atmosferu za druženje. Mali kutak za opuštanje uz knjigu, kuharicu i zdrave sokove, kao stvoren je za idealne Instagram fotografije, a novoj pet friendly trgovini posebno će se razveseliti vlasnici kućnih ljubimaca. Tvornica zdrave hrane poznata je po profesionalnim djelatnicima, koji su uvijek na raspolaganju za savjete, upoznavanje s novim namirnicama i novim trendovima u svijetu zdrave prehrane.

Uz novu lokaciju, svoje su kupce i zaljubljenike u zdravu hranu razveselili i loyalty programom. “Već niz godina raste interes za proizvodima koje nudimo na našem webshopu i u našim trgovinama, a s obzirom da smo se pozicionirali kao jedna od vodećih adresa za izbor zdrave hrane jer imamo zaista veliki asortiman i možemo zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih klijenata, odlučili smo se na otvorenje nove poslovnice. Kao i naše prethodne trgovine, i ova ima otvorena vrata za sve koji žele saznati nešto novo o zdravim namirnicama i zdravoj prehrani jer naši djelatnici su na raspolaganju za savjete i informacije. Naviku zdrave prehrane treba steći s vremenom, a pokazalo se da se naši posjetitelji uvijek vraćaju”, otkrivaju Elvis Kajtazović i Dominik Milolož, pokretači Tvornice zdrave hrane.

Web trgovinu pokrenuli su kako bi kupcima približili zdravi način života kojim su se i sami zarazili. 20.000 zadovoljnih kupaca mjesečno dokaz su uspjeha njihove poslovne filozofije kojoj je zdrav i sretan kupac konačan cilj. Njihov webshop sa zdravim receptima i savjetima još je prije četiri godine osvojio zaljubljenike u zdravu hranu diljem Hrvatske.

Osim što je okupila široku virtualnu zajednicu, Tvornica je postala odgovor na prehrambene potrebe brojnih ljudi. Tako se u ponudi proizvoda našao bezglutenski asortiman, velik izbor za vegane, “sugar free” namirnice za dijabetičare, prehrana za sportaše i vlastiti brand Nutrigold koji se može kupiti u BIPA poslovnicama.