kandit-mentol-ledeni-100-gOsječki proizvođač Kandit u svom asortimanu bombona nudi dva glavna brenda – Kandit Mentol i Bonko.

Kandit Mentol je drops bombon koji uglavnom koriste odrasli potrošači, a prisutan je u dvije varijante: Mentol Ledeni, namijenjen potrošačima koji vole snažno osvježenje daha, i Mentol Limun-Medeni koji nudi kombinaciju limuna i meda.

Iz Kandita ističu kako velike nade polažu u novu liniju Bonko karamela i tvrdih punjenih bombona. Bonko karamele dolaze u nekoliko različitih okusa i većina varijanti obogaćena je vitaminom C.

Tu su Bonko Voćne karamele, Bonko višnja karamele, Bonko Magic Duo koji nudi kombinaciju dva okusa: jagode i vanilije, dok će nekadašnja Kanditova Lješnjak karamela biti dostupna kao Bonko karamela.

Za potrošače koji vole tvrde punjene bombone s voćnim punjenjem u Kanditu su osmislili Bonko Voćni mix od četiri okusa: limun, jabuka, jagoda i višnja.

“Uvođenje na tržište upravo je započelo i prve reakcije kupaca su odlične”, ističe Marijana Javorović, Direktorica marketinga. Kandit je u ovoj kategoriji nedavno predstavio i žele nareske, kao jedinstveni proizvod na hrvatskom tržištu, koji su dostupni u pakiranjima od 100 g i 200 g. Za najmlađe potrošače osmišljen je Confettino Explosion koji sadrži više čokolade te je bez umjetnih bojila.