Karlovačko RockOffKarlovačko RockOff ljetna turneja preselila se iz Splita u Zadar, a Zadrane i njihove goste oduševili su Sara Renar, Markiz i Vatra.

Pred zadarskom publikom prva je nastupila kantautorica Sara Renar, ovogodišnja dobitnica Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu.

Iza sebe ima hvaljeni debi album “Djeca” na kojem je spojila različite glazbene utjecaje, poput modernog bluesa, indie-popa i southern rocka.

Nakon Sare, na pozornicu se popeo bend Marki. Uigrana ekipa s novom pjevačicom Nikolinom Fistrić, zadarskoj je publici predstavila presjek svojih pjesama od kojih je većina bila na svim relevantnijim domaćim top listama.

Zvijezda večeri bila je grupa Vatra. Ovogodišnji četverostruki dobitnici Porina sjajnim su nastupom animirali sve prisutne, a Tango je na Đilu zazvonio zborskim pjevanjem. “Zadarska publika, u početku pomalo sramežljiva, brzo se zbrojila i prebacila u plesno-pjevački mod; Sara, Markiz, te Vatra na samom kraju, uživali smo zajedno sa okupljenom publikom. Hvala Zadru na lijepoj večeri”, rekao je Ivan Dečak, frontmen Vatre nakon koncerta.

U sklopu platforme Karlovačko RockOffa, Vatra i njihovi gosti na koncertima, žele prenijeti poruku da optimizam i odvažnost vode prema boljoj budućnosti.

Nakon Dalmacije, Karlovačko RockOff Summer tour featuring Vatra sprema se za Rijeku (19.6., Hartera) i Osijek (29.6., dvorište Galerije Kazamat).

Više informacija o Karlovačko RockOffu možete saznati putem službene Facebook stranice ili na internet stranici.

PROMO