Bliži se najveselije i najljepše doba godine koje donosi i brojne dodatne troškove za kućni budžet. Kako bi ovaj Božić zaista bio u skladu s ovogodišnjim sloganom trgovačkog lanca – najbolji do sada – Kaufland se pobrinuo da zaposlenicima prosinac bude što bezbrižniji, pa je tako već drugu godinu zaredom povećana božićnica i to s 1.500 na 1.800 kuna. Svaki će zaposlenik Kauflanda dobiti i prigodni božićni poklon-paket. Osim toga, zaposlenicima Kauflanda u prosincu je isplaćena i neto nagrada kao zahvala za njihov doprinos pozitivnim rezultatima tvrtke.

Naravno, Kaufland misli i na najmlađe koje iznenađenja i darovi uvijek najviše razvesele pa je tako 6. prosinca Sv. Nikola posjetio Kaufland. Roditelji su mogli povesti svoju djecu da vide njihove urede i dobiju prigodni poklon Sv. Nikole. Roditeljima je također olakšana kupnja darova jer za djecu do 15 godina ostvaruju pravo na poklon u novcu u iznosu od 200 kn.

“Ponosni smo na naše zaposlenike te smo izuzetno sretni što ih možemo nagraditi za njihov trud i rad kroz cijelu godinu. Točka na i bit će naše božićne zabave koje organiziramo svake godine, a to je idealna prilika da se svi družimo u neformalnoj atmosferi i proslavimo naše uspjehe”, poručila je Dunja Firšt, direktorica Ljudskih resursa.