Spar Hrvatska tijekom prosinca nudi više od 3500 proizvoda po akcijskim cijenama. Kupci će između ostalog pronaći veliki izbor proizvoda iz asortimana za pečenje kolača i delicija, igračaka te poklona idealnih za darivanje u nadolazećim blagdanskim danima.

Po akcijskim cijenama nalaze se proizvodi iz asortimana delicija koji će upotpuniti blagdansku trpezu, a pojedini su sniženi do čak 49 posto. Blagdanski stol kupci će tako moći obogatiti brojnim tvrdim sirevima poput snack sira sa začinima Provanse ili Azurne obale i Cheddar sira s vinom te velikim izborom suhomesnatih proizvoda po akcijskim cijenama poput hrvatskog pršuta s kosti po cijeni od 69,99 kn/kg.

Ljubitelji dobre hrane također mogu birati između različitih delikates pašteta s divljači, s mesom jelena, divlje svinje ili fazana, ali i brojnih proizvoda iz PREMIUM asortimana poput Spar Premium pečene govedine u vlastitom soku, a na pojedinim artiklima popusti idu čak do 40 posto. Tu je i bogata ponuda raznovrsnih poklon paketa žestokih pića, pjenušaca i kozmetike, idealnih za blagdansko darivanje.

Po akcijskim cijenama nalaze se i proizvodi koji će posebno razveseliti ljubitelje pripreme kolača i slastica kao što je samostojeći mikser Kitchen Aid koji dolazi zajedno sa sitom i digitalnom vagom po sniženoj cijeni od 2.999,99 kn. Za sve one koji više vole slane zalogaje tu su pekači za pizzu i baguette te pekači i lonci od lijevanog željeza pogodni za sve vrste kuhala.

U bogatoj ponudi nalazi se i najveći izbor poklona, poput onih iz SelectBox ponude. Naime, kupnjom bilo kojeg SelectBox poklon paketa kupci dobivaju na dar dodatan poklon paket u vrijednosti od 185 kuna.
Sniženi su i brojni proizvodi iz asortimana igračaka, a na pojedinim kupci mogu ostvariti uštedu čak do 50 posto. Kupci tako mogu birati između brojnih popularnih igračaka kao što su mini konzola Satzuma Retro Arcade s 200 instaliranih igrica te mini konzola The C64 s joystickom i 64 predinstalirane igre, zatvor za mobilne telefone s lokotom za zaključavanje te LED party naočale iDance s 8 LED motiva s integriranom svjetlošću i mnogih drugih. Akcija uključuje i veliki izbor odjeće za djevojčice i dječake iz FROZEN i STAR WARS kolekcije, koja će posebno razveseliti najmlađe.

Sve ove ponude kupci mogu pronaći u redovnim akcijama i posebnim tematskim katalozima. Dodatno, u prosincu je započela i posebna akcija skupljanja markica koja donosi dodatni popust do 20 posto, čak i na akcijske proizvode. Popusti će se moći iskoristiti u siječnju 2020. godine.

Tijekom prosinca Spar supermarketi i Interspar hipermarketi prilagodit će radno vrijeme blagdanskom razdoblju kako bi kupci mogli bezbrižno obaviti svu kupovinu, a radno vrijeme trgovina može se pronaći na službenoj web stranici Spara Hrvatska.