keune-colori-tinta-midiVlasnik tvrtke, George Keune, najavio je pokretanje Keune Adriatic grupe

Tvrtka Colori Tinta d.o.o., generalni uvoznik i distributer nizozemske tvrtke Keune Haircosmetics, proslavila je sinoć u Zagrebu 20 godina uspješnog poslovanja na hrvatskom tržištu, a tim je povodom predstavila pet novih pakiranja atraktivnih nijansi Keune Tinta Color boja za kosu čije je zaštitno lice Lejla Filipović.

Voditelj programa bio je poznati voditelj i glumac Tarik Filipović, a događaju su prisustvovali George Keune, vlasnik kompanije Keune, te poznate osobe iz društvenog života Dubravka Ostojić, Anja Šovagović, Lana Banely, Ecija Ivušić, Ines Preindl, Larisa Lipovac i drugi.

Prisutnima se s nekoliko riječi obratio i vlasnik kompanije koji sam dizajnira ambalažu proizvoda i koji je zaslužan za prepoznatljivu sivo crnu kombinaciju boja, George Keune. Priliku je iskoristio da najavi i pokretanje Keune Adriatic grupe.

Linija boja sadrži inovativnu tehnologiju trostruke zaštite boje: Solamer UV zaštitu koja naglašava i štiti boju, protein svile koji regenerira kosu i daje joj visoki sjaj i podatnost, te LP 300 stabilizator boje koji produžuje postojanost boje, a kosa se zbog toga lakše oblikuje. Zbog svojih sastojaka Keune Tinta Color boje daju kosi izuzetan sjaj i veličanstven izgled.