Volite čistu kuhinju, mrzite kamenac u kupaonici i mrlje na dječjoj odjeći? Niste jedini, u potpunosti Vas razumijemo.

Predstavljamo Vam KH-7 sredstva za čišćenje kuhinje, kupaonice, staklenih površina i mrlja s odjeće koja će olakšati kućanske poslove i dovesti do uspješnih rezultata. KH-7 je dugogodišnji lider na tržištu španjolskih proizvoda za čišćenje, a to potvrđuje izvanrednim proizvodima koji su rezultat strogih kontrola i provjera.

KH-7 proizvodi prvi su izbor mama u Hrvatskoj, što dokazuje i oznaka “Odabrale mame” dvije godine zaredom – 2019. i 2020. godine. KH-7 je prepoznala još jedna mama i popularna sLANA KUHArica Lana Klingor Mihić, koja kao vrsna kuharica kuhinju, a i čišćenje, ima u malom prstu. Mrlje od masnoće, umaka, čokolade čine njezinu svakodnevicu. Upravo zato što Lana predstavlja prosječnog potrošača KH7 proizvoda, ona je ponosno zaštitno lice KH-7 brenda.

U KH-7 brendu svjesni su da njihova djelatnost, kao i svaka druga industrijska djelatnost, stvara utjecaj na okoliš. Iz tog razloga ulažu velike napore u smanjivanje utjecaja kako industrijske djelatnosti tako i samih proizvoda. Svojim potrošačima KH-7 nudi i proizvode koji istovremeno olakšavaju čišćenje i paze na okoliš, pa se tako u KH-7 portfelju mogu pronaći i KH-7 ECO sredstva za čišćenje.

KH-7 proizvodi dostupni su u svim većim trgovačkim lancima, manjim trgovinama, drogerijama, benzinskim postajama i drugdje.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!