Logistička kompanija Kuehne + Nagel dalje proširuje svoju zbirnu mrežu nudeći tjedni zbirni servis između Turske i Hrvatske, priopćeno je iz te kompanije.

Pritom navode kako linija Zagreb/Sv. Nedelja – Istanbul i u suprotnom smjeru nudi pouzdani tjedni servis zbirnog prijevoza robe od preuzimanja do isporuke na definiranu adresu s tranzitnim vremenom od 7-10 radnih dana te je daljnji korak u Kuehne + Nagelovoj strategiji kontinuiranoga unaprjeđenja zbirne mreže cestovnog prijevoza.

“Novom linijom omogućena je redovna veza u trgovinskom poslovanju s Turskom što je odgovor na rastući trend trgovine kemikalijama, robom za maloprodaju i industrijskom robom, kao što su alati, strojevi i plastika u uvozu odnosno izvozu između Turske i ekonomskih centara zemalja istočne Europe”, kažu iz Kuehne + Nagela.

Hrvatska je preko svoje Europske zbirne mreže povezana sa svim najznačajnijim gradovima Europe direktnim linijama i s više od 300 tjednih odlazaka.

Centralizirana zbirna platforma omogućuje bolju iskorištenost kapaciteta, smanjeno vrijeme prijevoza i povećan broj ruta s dnevnim odlascima unutar Europe. Fiksno vrijeme prijevoza te odlasci prema rasporedu osiguravaju klijentima transparentan i kontinuiran prijenos tereta, zaključuje se u priopćenju.