Podravka kao kompanija koja prati trendove i inovacije u prehrambenoj industriji uvijek brine da svojim vjernim potrošačima ponudi najkvalitetnija i brza rješenja. Za sve one s manjkom vremena, za one koji traže domaći okus, praktičnost i jednostavnost pripreme tu su novi proizvodi – tekući temeljci i gotove juhe. Proizvodi omogućavaju kraće vrijeme pripreme hrane, praktični su, prirodni i izvrsnog su okusa, a upotreba je jednostavna i intuitivna.

Među nama ima onih koji su prirodni talenti za kuhanje i onih koji su prirodni talenti za uživanje. Neki pronalaze užitak u pripremi hrane i posvetit će svoje vrijeme kuhanju, dok drugi kuhanje žele svesti na minimum kako bi što više vremena ostavili za uživanje. No, ono što je zajedničko i jednima i drugima je želja da se što prije prepuste onome što najviše vole: potpunom uživanju u neodoljivom okusu svojih omiljenih jela. Upravo zato, nova linija Podravka gotovih juha i tekućih temeljaca predstavlja idealno i prirodno rješenje za sve.

Tekući temeljci se nalaze u praktičnom pakiranju od 1 litre s čepom koje omogućuje višekratnu upotrebu proizvoda i praktično pohranjivanje u hladnjaku. Proizvodi dolaze u tri različita okusa – povrtni, kokošji i goveđi. Odgovaraju na zahtjeve i interese modernih potrošača: inovativni su, pružaju sigurnost da će jelo ispasti ukusno i baš onako kako treba te daju dovoljno slobode za samostalnu pripremu jela.

Nove Podravka tekuće juhe gotovo su rješenje za brz i kvalitetan obrok, pun povrća. Na sreću svih ljubitelja krem juha, dolaze u četiri neodoljiva okusa: bundeva, rajčica, gljive i povrće. Zbog svog praktičnog pakiranja, odmah su spremne za konzumaciju, a do uživanja u vrhunskom okusu dijeli vas samo nekoliko minuta podgrijavanja.

Bogat okus, nutritivna hranjivost, praktičnost i ušteda vremena prednosti su u izboru novih Podravka gotovih juha i tekućih temeljaca. Uzmite nekoliko minuta iz svog užurbanog dana i uživajte u vrhunskom okusu koji donose nove Podravka gotove juhe i tekući temeljci.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!