29.7 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 13:01
IzlogPromoKviki krekeri donose zaokret u grickanju

Kviki krekeri donose zaokret u grickanju

Omiljeni brand grickalica Kviki donosi novu liniju proizvoda koja će oduševiti sve ljubitelje grickanja. Novi Kviki krekeri pečeni su, a ne prženi – baš poput već svima poznatih Kviki štapića, pereca i ribica. Zahvaljujući tome, sadrže manje masnoće što znači da nisu masni na dodir.

Osim zanimljivim oblikom i one bite size veličinom, Kviki krekeri još više donose zaokret u grickanju začinjenošću prirodnim začinima. Dolaze u tri različita okusa među kojima će svako nepce pronaći svog favorita. Većini omiljeni slani krekeri lagano su začinjeni sa 100% morskom soli. Krekeri mediteran sadrže pomno birana četiri prirodna začina: origano, mažuran, bosiljak i ružmarin te nude originalan okus koji će te u pauzi od učenja, treninga ili posla lansirati na more. A ako trebaš nešto da ti jače začini dan, tu su krekeri s kajenskim paprom koji su pikantnijeg okusa s prirodnom aromom dimljene paprike.

Bilo da ti treba brzinski snack kada trčiš s jednog dijela grada na drugi, bilo da tražiš fini zalogaj za večernja druženja s prijateljima ili jednostavno žudiš za nečim finim, hrskavim i slanim – Kviki krekeri zapakirani u 100% reciklabilnu vrećicu praktičnu za konzumaciju u pokretu su super izbor. Laganiji okus i savršena hrskavost u kombinaciji s manje masnoće i prirodnim začinima Kviki krekere čine idealnom grickalicom za svaku situaciju.

Izaberi svoj okus i iskusi zaokret u grickanju! Ili jednostavno isprobaj sva tri.
Uz legendu koja se gricka definitivno ne možeš pogriješiti!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Ove jeseni u Zagrebu ne propustite 3. PromoDays sajam promotivnih proizvoda

Podatak da 72 % klijenata vjeruje da je kvalitetan promotivni proizvod izravno povezan s ugledom tvrtke najbolja je pozivnica da dođete na sajam PromoDays,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...