LASERLINE implementira informacijske sustave za maloprodaju od 1992. godine. Od tada do današnjeg dana kontinuirano se događaju promjene u informacijskoj tehnologiji. Mnoštvo se novih tehnologija pojavljuje i nestaje. Kako su menadžeri u trgovini vrlo konkretni i praktični u primjeni novih tehnologija, LASERLINE novim trendovima pristupa na iznimno oprezan način – u poslovne procese implementira samo provjerena i korisna rješenja.

Zahvaljujući velikom timu stručnjaka, puno vremena posvećujemo testiranju novih tehnologija i konkretiziramo njihovu primjenu u procesima maloprodaje. Rezultat našeg rada je jedinstven ERP za maloprodajnu industriju, baziran na bazi podataka i standardima, puno puta dokazan u praksi, koji se izvrsno uklapa u zahtjeve modernog poslovanja i stoga je jako dobro prihvaćen od strane iskusnih retail stručnjaka. Zbog dugogodišnjeg iskustva u istoj industriji, LASERLINE projektanti vrlo jasno razumiju potrebe korisnika i mogu ponuditi optimalno rješenje za svaki proces u maloprodajnom poslovanju. LASERLINE*ERP nudi provjerene poslovne alate za brzu prilagodbu modernim zahtjevima tržišta u svakom segmentu poslovanja:

• Maloprodaja i veleprodaja
• Nabava s automatskim naručivanjem
• Upravljanje zalihama
• Upravljanje asortimanom
• Centralno upravljanje cjenicima i akcijama
• Komisijska roba i automatske odjave
• Ugostiteljstvo, gastro, mesnica, pekara • Upravljanje odnosima s klijentima (CRM)
• Elektroničko poslovanje (B2B)
• Plaće i upravljanje ljudskim resursima
• Računovodstvo i financije
• Konfigurabilni izvještajni sustav
• Planiranje prihoda i troškova
• Poslovna inteligencija (BI) …

Kako su informatičke potrebe maloprodajne tvrtke puno šire od samog ERP-a, surađujemo i s velikim brojem drugih IT specijalista i u naš ERP integriramo široku paletu ostalih funkcionalnosti, u cilju očuvanja integralnog sustava i objedinjavanja svih informacijskih tokova investitora (DMS, WMS, EDI i dr.).

Danas živimo u vremenima napredne komunikacije i velikih mogućnosti informatičke tehnologije. Upravo brza dostupnost tehnologije pruža jednake mogućnosti proizvodnje informacijskih sustava, bez tehničkih ograničenja, za bilo koju informatičku kuću u svijetu. Međutim, sve informatičke kuće ne nude proizvod jednake kvalitete. Razloga ima više, ali jedan od ključnih razloga jest stvaranje prilika za učenje o poslovnim procesima. LASERLINE je svih ovih godina imao priliku učiti od najboljih u svojoj branši i na tome smo zahvalni našim dugogodišnjim partnerima. Spoj dobrog poznavanja poslovnih procesa u tijeku razvoja softvera i kontinuiranog praćenja i ulaganja u tehnologiju važan je jamac za konačnu kvalitetu proizvoda.

Činjenica je da budućnost svakog poduzetnika prvenstveno ovisi o brzini kojom se može prilagoditi novim zahtjevima tržišta. Istina je da veliki subjekti diktiraju trendove u svojoj branši, ali niti oni nisu pošteđeni prilagodbe tržištu, i oni moraju brzo reagirati na nove okolnosti. Upravo se LASERLINE programska rješenja odlikuju visokim stupnjem fleksibilnosti i prilagodljivosti, koji je neposredna posljedica velikog broja instalacija u različitim trgovačkim poduzećima. Zahvaljujući dugogodišnjem sačuvanom iskustvu vrlo lako ćemo razumjeti potrebe svakog korisnika i naše rješenje prilagoditi specifičnostima u kući ako se pokaže da te specifičnosti treba zadržati zbog dobre poslovne prakse. Posebno važnim smatramo pružanje pravovremene stručne podrške i konzultacija u periodu nakon implementacije sustava.

Naš poslovni princip je održavanje dugoročnih odnosa s klijentima i posvećenost zajedničkom cilju – učinkovitoj implementaciji informacijskog sustava i stvaranju uvjeta za brzi povrat investicije. Briga za klijenta i dokazana strast za nove tehnologije razlozi su zbog kojih se danas LASERLINE može pohvaliti partnerstvom s velikim brojem cijenjenih retail kuća. Provjerite i Vi zašto nas smatraju specijalistima za poslovne procese u industriji trgovine.

LASERLINE – partner s dodatnom vrijednošću.

laserline@laserline.hr
Tribje 17, 52470 Umag
+385 52 725 600
www.laserline.hr