#LETSLOVESUMMER: Modno ljeto s Lidlom i Heidi Klum

Za sve modno osviještene žene i djevojčice tu su maksi haljine, kratke hlače, raznobojne majice i sandale ravnih potplata. Ova kolekcija nudi bezbrojne mogućnosti kombiniranja pomoću kojih se može naglasiti osobni stil

U okviru Lidlovog modnog tjedna (Lidl Fashion Week), Heidi Klum i Lidl u ponedjeljak, 18. lipnja, lansiraju već četvrtu zajedničku kolekciju #LETSLOVESUMMER. S laganim materijalima, elegantnim uzorcima, otkačenim traperom i zabavnim resicama, kao i orijentalnim ukrasima, ova kolekcija snažno zrači odličnim ljetnim raspoloženjem.

Za sve modno osviještene žene i djevojčice tu su maksi haljine, kratke hlače, raznobojne majice i sandale ravnih potplata. Ova kolekcija nudi bezbrojne mogućnosti kombiniranja pomoću kojih se može naglasiti osobni stil.

“Boemski stil ni ovoga ljeta ne izlazi iz mode. Zajedno s Heidi Klum, radujemo se što možemo svim velikim i malim damama ponuditi ljetne kombinacije po posljednjoj modi, nadahnute Kalifornijom, drugim domom Heidi Klum, po vrlo pristupačnim cijenama”, ističe voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska Marina Dijaković.

Kolekcija #LETSLOVESUMMER bit će u prodaji samo tjedan dana. Pored ženskih cipela (dostupnih u veličinama od 36 do 41) i odjeće (dostupne u veličinama od 34 do 44) proizvodi iz ove kolekcije dostupni su i za djecu (u veličinama 86 do 116 i cipele brojeva 25 do 30).

Kolekcija će biti u ponudi u 28 zemalja i u SAD-u na međunarodnoj razini – u više od 10.000 Lidlovih trgovina. Komade iz kolekcije možete kupiti od ponedjeljka, 18. lipnja, u 95 Lidlovih trgovina u Hrvatskoj, i to u cjenovnom rasponu od 29,99 do 179 kuna.

Prethodni članakNestlé proširio kulinarski asortiman THOMY i MAGGI s novim proizvodima
Sljedeći članakFord obnavlja mrežu partnera u Hrvatskoj