Lidlova nova web stranica (1) Trgovački lanac Lidl Hrvatska pokrenuo je novu internetsku stranicu karijera.lidl.hr kojom želi učvrstiti poziciju jednog od najpoželjnijeg poslodavca u Hrvatskoj, približiti se potencijalnim zaposlenicima te im omogućiti uvid u srž Lidlovog poslovanja. Na stranici se može pronaći ponuda otvorenih radnih mjesta u Lidlu na koja se zainteresirani mogu prijaviti i online, priopćeno je iz Lidla.

Nova Lidlova internetska stranica karijera.lidl.hr potencijalnim zaposlenicima nudi pregled svih poslova koji se nude u tvrtki Lidl Hrvatska, pružajući pravi pogled iznutra i nudeći mogućnost još boljeg upoznavanja funkcioniranja tvrtke.

Ovdje se na jednom mjestu mogu pronaći sve potrebne informacije o stručnim područjima unutar Lidla o kojima govore i Lidlovi zaposlenici kroz zanimljive video isječke. Lidl se ovim projektom želi još jednom potvrditi kao tvrtka koja je godinama u samom vrhu najpoželjnijih poslodavaca.

“Lidl Hrvatska je tvrtka koja nudi čitav niz poslova unutar različitih segmenata poslovanja te unutar mnogobrojnih odjela; bilo da je riječ o radu u trgovini, skladištu ili pak u centrali. Tvrtka smo koja zaista nudi brojne prilike za profesionalni razvitak i upravo to želimo pokazati budućim zaposlenicima novom internetskom stranicom karijera.lidl.hr”, poručila je Karolina Bilogravić, voditeljica projekta u Lidlu Hrvatska.

Za sve one koji su oduvijek željeli saznati kako funkcionira rad u Lidlovim trgovinama ili kako se prijaviti za posao prodavača, ali nisu bili sigurni što ih očekuje, na stranici se nalazi kompletna 3D animacija Lidlove trgovine koja na zabavan način omogućava posjetitelju virtualnu šetnju te objašnjava kako se radi u pekari ili kako se pak kontrolira svježina proizvoda.

Stranica će se idućih mjeseci neprestano nadograđivati najnovijim informacijama, ponudama poslova u Lidlu, terminima održavanja sajmova za zapošljavanje i slično.