25.2 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 22:14
VijestiZemljaLidlovim zaposlenicima 4% veće plaće

Lidlovim zaposlenicima 4% veće plaće

Lidl Hrvatska odlučio je povećati bruto plaće za četiri posto svim zaposlenicima koji rade u trgovinama i skladištima, izvijestili su iz toga trgovačkog lanca.

Povećanje plaće osjetit će više od 1200 radnika u 83 trgovine diljem Hrvatske te više od 250 zaposlenih u logističkim centrima Lidla koji se nalaze u Jastrebarskom i Perušiću.

Iz Lidla ističu kako je ovaj potez u vremenu nepovoljnih gospodarskih uvjeta i rasta nezaposlenosti doprinos održavanju standarda njihovih zaposlenika.

Lidl u Hrvatskoj ima više od 1600 zaposlenika, a poslovanje je započeo s 13 trgovina otvorenih 2006. godine te od tada stalno širi svoju trgovačku mrežu. Od 83 trgovine njih 11 nalazi se u Zagrebu.

Najnovije objave

Povodom Svjetskog dana sladoleda Ledo otvorio Kornet želja

Posjetitelji su tijekom izložbe Kornetu želja prišapnuli svoje želje za povratkom nekih legendarnih sladoleda, ali i ponudili ideje za nove okuse Ususret Svjetskom danu sladoleda,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...