Lino dječja hrana u 12 različitih okusa

lino-cokolino-200gNajpopularniji proizvod Lino dječje hrane je Lino Čokolino

Podravkin asortiman dehidrirane dječje hrane uključuje Lino pahuljice od žitarica s raznolikim dodacima – čokolade, lješnjaka, keksa, meda i voća.

Lino dječja hrana, kao zamjena za jedan ili više mliječnih obroka, u prehranu djeteta uvodi se od 6. mjeseca života, a u ponudi se nalazi 12 različitih okusa.

“Prošle godine smo asortiman osvježili novim okusima – Lino Vanillino, Lino Rižolino voće i Lino Keksolino jabuka, koji se priprema s vodom”, doznajemo od Vedrana Keleka, direktora marketinga dječje hrane u Podravci.

Lako topive pahuljice bogate su mineralima i vitaminima, bez konzervansa, umjetnih boja i ostalih aditiva. Kvalitetu Lino dječje hrane jamče pažljivo birane sirovine i njihova stroga kontrola prije samog početka proizvodnog procesa.

Najpopularniji proizvod Lino dječje hrane je Lino Čokolino. Svi proizvodi potrošačima su dostupni u manjim pakiranjima od 200 grama, dok se Lino Keksolino može nabaviti i u vrećici od 500 grama, a Lino Čokolino i Lino Lješnjak Čokolino u vrećicama od 500 grama i 1 kilograma.

Prethodni članakHipp – nositelj kategorije dječje hrane
Sljedeći članakNestlé – najveći proizvođač dječje hrane u svijetu