hipp-6700-largeHipp je premium brend, visoko cjenovno pozicioniran, što trgovcu jamči najveću zaradu po jedinici proizvoda

Hipp je najveći svjetski proizvođač hrane iz ekološkog uzgoja s tradicijom dužom od 50 godina. U kategoriji dječje hrane Hipp nudi voćne kašice, integralne kašice, kašice za laku noć, voćne duete, gotove obroke te mliječne kašice koje se pripremaju s vodom.

“Najveći Hippov ponos su kašice za laku noć, čija prodaja premašuje apsolutno sve artikle koji postoje u kategoriji dječje hrane na tržištu”, ističe Nataša Negran, voditeljica Hipp marketinga.

Hipp proizvodi zastupljeni su u svim velikim trgovačkim lancima, ali i u većini manjih trgovina diljem Hrvatske.

Prema nama dostupnim podacima, udio Hipp proizvoda na hrvatskom tržištu u kategoriji “mokrih kašica” iznosi 73 posto, dok je u kategoriji “suhih kašica” taj udio čak 90 posto.

“Hipp je premium brend, što podrazumijeva visoko cjenovno pozicioniranje. Samim time, garantira trgovcu najveću zaradu po jedinici proizvoda. Osim toga, Hipp je brend s vrlo jakom marketinškom podrškom i svakako je nositelj kategorije”, objašnjava Negran.

Potrošačima Hipp proizvod garantira kvalitetu i sigurnost.