L’Oréal predstavio inovacije na sajmu VivaTech 2017

Na sajmu startupova, digitalnih transformacija i inovacija VivaTech 2017 (Viva Technology Paris 2017) L’Oréal je predstavio inovacije čak pet svojih brendova ujedinjenih u koncept Connected beauty.

Na najvećem sajmu inovacija u Europi L’Oreal je potvrdio još jednom svoju poziciju lidera u svijetu ljepote predstavivši custom made puder Le Teint Particulier brenda Lancôme, prvu pametnu četku Hair Coach Powered by Withings brenda Kérastase, nadograđenu virtualnu aplikaciju za šminkanje Makeup Genius brenda L’Oréal Paris i prvi rastezljivi UV senzor u obliku naljepnice za kožu dizajniran za praćenje izloženosti UV zračenju My UV Patch brenda La Roche-Posay.

VivaTech 2017 su posjetili i svi sudionici Brandstorma, najvećeg studentskog natjecanja koje je prošlog tjedna održano u Parizu, zajedno s hrvatskim predstavnicima Domagojem Hruškarom, Martinom Kajtazi i Jakovom Faukovićem s fakulteta Rochester Institute of Technology (RIT Croatia).

Vodeći svjetski brend za njegu kose Kérastase, u suradnji s Withingsom, predvodnikom u revoluciji umrežavanja zdravlja, predstavili su Kérastase Trenera za kosu by Withings.

Razvijenu u suradnji sa L’Oréalovim inkubatorom za istraživanja i inovacije, prvu pametnu četku za kosu na svijetu karakteriziraju napredni senzori i besprijekoran dizajn zajedno s jedinstvenim algoritmom za analizu signala koji bilježi kvalitetu kosu i prati učinke različitih načina njege kose.

Prilagođena mobilna aplikacija pruža dodatan uvid i personalizirane preporuke proizvoda kojima pomaže u odabiru odgovarajuće njege za kosu. Četka je 2017. godine osvojila International CES Innovation Award, nagradu koja slavi izvanredan dizajn proizvoda i tehnološke inovacije u kreiranju proizvoda.

Također, na ovom najposjećenijem sajmu inovacija predstavljena su i unapređenja najmodernije tehnologije u make-upu, aplikacije koja je revolucionalizirala pristup šminkanju. S 20 milijuna skidanja u samo dvije godine od pokretanja i više od 53 milijuna probnih korištenja 137 milijuna proizvoda u 66 zemalja,
Makeup Genius 2.0 koristi istu tehnologiju iz hollywoodskih studija te donosi nove integrirane društvene mogućnosti i više zabave u svijetu šminkanja te pruža mogućnost razmjene informacija, savjeta i trikova između zaljubljenika u šminkanje.

L’Oréal Paris je predstavio i Čarobnjaka za nokte, jedinu aplikaciju za isprobavanje noktiju na tržištu. S više od 65 nijansi i 25 predložaka izgleda noktiju koji stoje na raspolaganju, Čarobnjak za nokte omogućava isprobavanje stotine kombinacija bez otvaranja bočice s lakom. Aplikacija je opremljena s više dodataka koji omogućuju prigodno filtriranje pa kupci mogu brzo naći svoju najdražu nijansu u velikom katalogu proizvoda.

Prethodni članakPotpuno nova Hyundai KONA
Sljedeći članakLegendarna Nara slavi 50. rođendan u novom ruhu