Potaknut iznimnim uspjehom akcije i interesom kupaca proteklih godina, Konzum i ove godine, u petak 14. studenog, priređuje svojim kupcima “Ludi petak”, veliku promotivnu prodaju uz popust čak do 70% na više od 1.000 artikala iz asortimana malih kućanskih aparata, tekstila, odjeće i obuće, opreme za dom, namještaja, igračaka i posuđa, izvijestili su iz trgovca.

U svim Super i Maxi Konzum prodavaonicama u Hrvatskoj kupci će tako imati priliku uz najveće uštede odabrati mnoštvo artikala za svoj dom i obitelj, po jedinstvenom konceptu da popusti rastu kako odmiče dan.

“Ludi petak” započinje u vrijeme otvorenja prodavaonica te će do 12.00 sati popusti na odabranih 1.000 artikala iznositi 30 posto, od 12.00 sati pa sve do 17,00 sati popusti će narasti na 50 posto, dok će od 17.00 sati do zatvaranja prodavaonica popusti iznositi čak 70 posto.

Također, kako bi kupcima omogućio što raznovrsniji akcijski asortiman, Konzum će ove godine dodatno postaviti i posebne šatore ispred Super Konzuma Črnomerec, Špansko i Sarajevska u Zagrebu, te Super Konzuma u Karlovcu i Rijeci.

Ovog petka, treću godinu zaredom, kupci u Super i Maxi Konzum prodavaonicama imat će priliku doživjeti pravu rasprodaju po uzoru na one velikih svjetskih trgovačkih lanaca i odabrati željene artikle uz velike uštede, navode iz Konzuma.

PROMO