Sinergija dviju snažnih antivirusnih i antikancerogenih biljaka.

Izazovna godina poput 2020. ostat će zabilježena kao velika prekretnica u navikama potrošača, promjenama i ubrzanim prilagodbama u poslovnim sferama te odgovornom vladanju u društvu. Više nego ikada čovjek se vraća izvornim vrijednostima, oslanja se na istinsku kvalitetu te odmjerenost što sa sobom nosi i usporavanje životnog tempa. U poslovnom smislu, podigla se svijest o poticanju lokalne proizvodnje, ojačalo je zajedništvo u nastupu na tržištu i dostupnosti mnogih blagodati koje naša zemlja pruža. Sve navedeno brend Matičnjak doslovno živi već više od 10 godina, a u skladu s time svojim potrošačima nudi istinsku kvalitetu od koje ne odstupa osiguravajući svježinu i dostupnost proizvoda u njegovom najizvornijem mogućem obliku.

Jedan od proizvoda iz linije macerata je sukladno epidemiološkoj situaciji naglo došao u žižu interesa nakon objavljenih istraživanja o djelotvornosti slatkog pelina koje su objavili znanstvenici s instituta u Potsdamu, a početkom 2021. godine stigla je potvrda i od strane američkih znanstvenika. Mediji su prenosili vijest o biljci slatkog pelina čija se učinkovitost u borbi protiv korone temelji na fitoterapijskoj osnovi, gdje ekstrakti snažno imaju antivirusno djelovanje.

Matičnjakov autor proizvoda, poznati fitoterapeut Ivo Bačlija svojim je znanjima i istraživanjima došao do ideje postaviti upravo taj ekstrakt u ulje crnog kima kako bi dobio još snažnije sinergijsko djelovanje u reguliranju imuniteta za potrebe borbe protiv virusa gripe i svih ostalih virusa te protiv bakterija i gljivica. Preporučuje se i osobama s autoimunim oboljenjima te osobama koje se bore s abnormalnim stanicama malignih oboljenja. Glavni aktivni sastojak iz slatkog pelina je artemisinin za koji je dokazano da uništava stanice raka, pomaže u podizanju imuniteta, učinkovit je u borbi protiv parazita. Svjetska zdravstvena organizacija je više puta naglasila i opetovala da je nemjerljiva uloga slatkog pelina u liječenju malarije, a nova istraživanja o slatkom pelinu iznjedrila su jako zanimljiva saznanja.

Macerat 14 optimalna je kombinacija slatkog pelina i crnog kima pa je u vrlo kratkom vremenu postao ambasador važnih poruka kupcima koje brend Matičnjak opetovano šalje – kod biljnih pripravaka važna je svježina, standardiziranost i sinergija. I ono najvažnije, priroda daje izvrsna rješenja samo ih moramo znati upotrijebiti. Vodeći se tom prirodnom logikom i procesom Macerat 14 je sasvim opravdano proizvod koji je perjanica moderne fitoterapije i prvi izbor mnogih kupaca koji žele kvalitetnu zaštitu zdravlja. Prirodan, praktičan, siguran za uzimanje i djelotvoran, sve kvalitete koje ga čine proizvodom godine u svom segmentu.

Zbog svih ljekovitih svojstava slatki pelin, odnosno Macerat 14, djelotvoran je protiv gripe, prehlada i raznih upalnih procesa, a po najnovijim istraživanjima i protiv koronavirusa. Zajedno crni kim i slatki pelin zaista su najbolji odabir prilikom sezone virusnih infekcija.

Kako je tvrtka Matičnjak zaokružila svoju ponudu za prirodne dodatke prehrani uz razvoj zdrave hrane jedinstvene na tržištu, možete pogledati na stranici www.maticnjakshop.com.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!