Majushka Shù Shù Baby & Kids

Proizvodi su hipoalergeno i dermatološki testirani na prestižnom Institutu za dermatološko testiranje, a formulacije sadrže vrhunske, organske i prirodne sastojke za njegu najnježnije bebine kože

Saponia je, u suradnji s kreatoricom brenda Majushka, Majom Šuput Tatarinov, razvila liniju vrhunskih proizvoda za njegu beba i djece – Majushka Shù Shù Baby & Kids. pH neutralna formula Majushka Shù Shù Baby & Kids 2u1 šampona i kupke sadrži prirodne sastojke blagotvornog djelovanja, organsku kamilicu koja umiruje kožu i nježan Shù Shù miris. Losion za tijelo zahvaljujući vitaminu E i sastojcima organskog i prirodnog podrijetla, namijenjen je za svakodnevnu njegu suhe i osjetljive dječje kože.

Univerzalna krema koja se posebno preporučuje za njegu kože u pelenskom području, obogaćena je cinkom, organskim ekstraktom kamilice i organskim shea maslacem. Pasta za zube Majushka Shù Shù, s finim okusom jagode, prijatelj je od prvog zubića jer štiti od karijesa, a ne sadrži konzervans, šećer, parabene i titan dioksid. Proizvodi su hipoalergeno i dermatološki testirani na prestižnom Institutu za dermatološko testiranje, a formulacije sadrže vrhunske, organske i prirodne sastojke za njegu najnježnije bebine kože.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!