25.2 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 22:28
Tržišne komunikacijePromocijeMars za odgovornu brigu o životinjama

Mars za odgovornu brigu o životinjama

Mars je ove godine različitim aktivnostima koje su prethodile Svjetskom danu životinja posvetio posebnu pozornost podizanju svijesti o odgovornom vlasništvu i brizi o svim životinjama. Sa svojim popularnim brendovima za kućne ljubimce, Pedigree i Whiskas, Mars je zamolio vlasnike pasa i mačaka da koriste hashtagove #psisuzakon ili #mackesuzakon i tako sudjeluju u slatkoj internetskoj raspravi na društvenim mrežama Pedigree Hrvatska i Whiskas Hrvatska o tome zašto su im pas ili mačka omiljeni.

U duhu ljubavi prema životinjama, rasprava na društvenim mrežama obogatila je Marsov službeni Facebook profil prekrasnim fotografijama odanih četveronožnih, dlakavih prijatelja i sofisticiranih individualaca te iskrenim zapisima o tome zašto volimo i mačke i pse. Kampanji su se pridružili i Ella Dvornik, kao ponosna vlasnica dvije pahuljaste loptice koje su dio obitelji – Tesle i Keitha, potom Petra Kurtela sretna vlasnica nestašnog mačka Žarka i psa Konana te glumac Slavko Sobin kojemu psi Buba i Mara prave društvo čak i na setu. Svatko od njih je na svoj zabavan način pokušao ocrtati ovu nevjerojatnu ljubav prema mačkama i psima. Uvjerite se sami koliko su u tome bili uspješni.

“S obzirom na važnu ulogu koju životinje igraju u našem životu, svake godine 4. listopada obilježavamo Svjetski dan životinja. Međunarodni je to događaj koji pojedinci i tvrtke koriste za podizanje svijesti o važnosti suživota s tim nevjerojatnim bićima te postizanju uzajamne naklonosti između ljudi i životinja. Tvrtka Mars svake godine kroz razne aktivnosti promovira i podiže svijest o potrebi odgovornog vlasništva i brige za sve životinje”, govori Maja Zorc, brand menadžerica hrane za kućne ljubimce Mars.

“Stoga čuvajte i brinite se o svojim dlakavim četveronošcima i sofisticiranim individualcima, budite im odani prijatelji, kao što su i oni nama. Ponosno istaknite kako vaš svijet ne bi bio isti bez najdraže njuškice!”

Priče o nevjerojatnoj povezanosti između čovjeka i životinje sežu daleko u prošlost, a život bez njih danas je potpuno nezamisliv. Briga za dobrobit životinja i ljubav prema njima potiče smijeh, dobro raspoloženje, opušta nas psihički i tjelesno te nam tako pomaže suočiti se sa stresom kojem smo svakodnevno izloženi. Mali i veliki dlakavi prijatelji jednostavnu pretvaraju svako mjesto u dom, jer oni jesu obitelj!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Povodom Svjetskog dana sladoleda Ledo otvorio Kornet želja

Posjetitelji su tijekom izložbe Kornetu želja prišapnuli svoje želje za povratkom nekih legendarnih sladoleda, ali i ponudili ideje za nove okuse Ususret Svjetskom danu sladoleda,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...