zoo-city-vizual-largeNacionalni lanac trgovina proizvodima za kućne ljubimce ZOO City otvorio je novu poslovnicu u trgovačkom centru City Center one East na zagrebačkom Žitnjaku, što je peta poslovnica u Zagrebu i ukupno 13. u Hrvatskoj, izvijestili su iz tvrtke.

U prodavaonicu koja se prostire na 145 m2 uloženo je više od milijun kuna u pripremu prostora, opremu i robu. Nudi se velik izbor svjetski etabliranih robnih marki za ljubimce, kao i bogat živi program. Tako će, kako se navodi, posjetitelji moći vidjeti iguane, zmije, velike egzotične papige, mnoštvo glodavaca, tropskih riba…

“Posebnost svih ZOO City trgovina je što mnogi zainteresirani ljubitelji životinja prilikom kupnje mogu uz stručno vodstvo dobiti savjete veterinara i prodajnih savjetnika koji su svi ujedno i vlasnici kućnih ljubimaca. U novoj poslovnici otvoreno je pet radnih mjesta”, kaže se u priopćenju.

Ovo je prva poslovnica od kada je ZOO City u veljači ove godine postao član ZOO Hobby grupacije, najjače specijalizirane distribucijske kuće u sektoru hrane i opreme za kućne ljubimce u regiji.

“Zajedno nastavljamo otvarati nova radna mjesta i razvijati platformu za razvoj industrije kućnih ljubimaca u regiji. U planu je otvaranje još dvije nove poslovnice do ljeta ove godine”, izjavio je Edvard Varda, direktor društva ZOO Hobby.

ZOO City je prvi pokrenuo inovativan pristup njezi i brizi za kućne ljubimce uz veterinarske ljekarne i salone za uljepšavanje ljubimaca u trgovinama. Konceptom one stop shop u Zagrebu, Velikoj Gorici, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Varaždinu, Splitu i Zadru izazvao je velik interes te postao najrašireniji lanac trgovina za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Prva poslovnica otvorena je 2008. godine, a od tada je otvoreno više od 80 novih radnih mjesta, navodi se u priopćenju.