MasterCard i City Center one kampanja posvećena ženama

Tijekom svibnja posjetite trgovačke centre City Center one, sudjelujete u bogatom i zanimljivom programu te ostvarite razne pogodnosti za plaćanje MasterCard karticama

MasterCard i City Center one tijekom svibnja posvećuju ženama “We love women” kampanju. Tijekom četiri tjedna u svibnju posjetitelje očekuje niz aktivnosti,  radionica,  zanimljivih događanja i pogodnosti za kupnjuMasterCard karticama.

“We Love Women” kampanja počinje 5. svibnja, tjednom posvećenim uređenju doma. Tih sedam dana u trgovinama za uređenje interijera ostvaruju se posebni popusti za plaćanje MasterCard karticom. Čuvarice kućnog budžeta savjetovat će vrhunski stručnjaci poput Mirjane Mikulec koja će otkriti tajne modernog i funkcionalnog uređenja doma.

U drugom tjednu Kristina Ercegović, autorica knjige “Sam svoj gazda”, govorit će o tome kako uspjeti u poduzetništvu unatoč svemu i svima. U tjednu posvećenom modi i ljepoti, o umijeću življenja u ubrzanom svijetu i ostvarenju svojeg punog potencijala na svakom životnom polju, govorit će Tatjana Divjak. Zadnji tjedan kampanje posvećen je fitnessu i zdravlju.

Posjetiteljice City Centera one dobit će priliku za sudjelovanje u SMS nagradnoj igri “Shopping with style” s Ivom Balaban u kojoj mogu osvojiti poklon bon u iznosu od 2.500 kuna. Sretna dobitnica osvojeni poklon bon moći će iskoristiti u bilo kojem City Centeru one, a nezaboravnoj kupnji pridružit će se stilistica Iva Balaban kako bi pomogla odabrati najbolju odjevnu kombinaciju.

Osim toga, u svibnju će se održati i nagradna igra “Izaberi i osvoji najbolji ženski auto godine” te će tako sretni dobitnik odvesti ženski automobil iz snova.

PROMO

Prethodni članakInstar Informatika otvorila novu trgovinu u sklopu Arena Centra
Sljedeći članakMargo te vodi na ljetovanje iz snova