U ponudi trgovine nalaze se stolna i prijenosna računala (radna ili gamerska), printeri, komponente, mobiteli, tableti, dodaci i sva periferija, torbe i gadgeti

Domaća tvrtka Instar Informatika svoj šesti rođendan proslavila je otvorenje nove trgovine informatičke opreme u sklopu Arena Centra.

Svečano otvorenje obilježio je vatreni nastup pole dance plesačica studija “Mighty M”, izložbeni primjerak vrhunskog prijenosnika za igrače Dell Alienware 17 Intel Core i tombola na kojoj je bilo moguće osvojiti vrijedno prijenosno računalo Toshiba.

Instar Informatika Arena druga je trgovina ove tvrtke koja je počela u Heinzelovoj ulici 15 u Zagrebu. U 80 četvornih metara funkcionalnog prostora na prvom katu Arena Centra bit će izložen veći dio od ukupno 8000 artikala, dok je drugi dio asortimana stalno dostupan uz prethodnu najavu.

Tvrtka Instar Informatika poznata je po iznimno povoljnim cijenama najbolje informatičke opreme, pristupu i stvaranju čvrstih veza s kupcima, a ponajviše po stručnom osoblju koje u svakom trenutku najbolje savjetuje kupce i nudi odgovore na njihova pitanja.

“Izuzetno mi je drago što smo i u današnjim teškim uvjetima mogli napraviti ovaj korak. Instar Informatika počela je skromno. Danas, šest godina poslije, možemo se pohvaliti iznimnim prodajnim rezultatima i prihodima. U čemu je naša tajna? Sami razvijamo iznimnu komunikaciju s našim kupcima, nudimo im najbržu i najugodniju podršku. U ponudi imamo samo najkvalitetniju robu na tržištu s izuzetno povoljnim cijenama što potvrđuje velik broj redovitih kupaca i stalni rast novih”, izjavio je Marko Cvetkovski, vlasnik tvrtke.

Više od dva milijuna posjetitelja Arena Centra na godinu od sada imaju najveći izbor informatičke opreme po vrlo konkurentnim cijenama u Hrvatskoj.

U ponudi se nalaze stolna i prijenosna računala (radna ili gamerska), printeri, komponente, mobiteli, tableti, dodaci i sva periferija, torbe i gadgeti.