Međunarodni stručnjaci za Supply Chain sredinom rujna dolaze u Zagreb

Uz stručna predavanja koja će ukazati na potencijale koje uspješno upravljanje lancem opskrbe donosi poslovnim subjektima, na konferenciji će se osigurati i kratki sastanci putem posebne platforme za umrežavanje

Bram Desmet, Solventure Group

U organizaciji specijalizirane Supply Chain platforme Slychain u Zagrebu se 14. rujna 2023. godine održava ekskluzivna konferencija i radionica Supply Chain Executive Masterclass za rukovoditelje, stratege i operativce iz područja lanca opskrbe.

Thorsten Mebs, Supply Chain Sustainability Director u Tata Consultancy Services, Bram Desmet, CEO, profesor i autor stručnih knjiga iz kompanije Solventure, zatim Luke Kerr, Group operations director u Solent Group, Willem Jan Beerthuis, VP Logistics & Services kompanije Bekaert, te Nicolas Vandeput, konzultant, trener i autor iz kompanije SupChains, poznata su imena iz svijeta lanca opskrbe koji će svaki iz svog kuta gledanja ukazati na aspekte koji su ključni za uspješno upravljanje ovim strateškim poslovnim segmentom.

“Renomirani međunarodni stručnjaci iz područja održivosti, strategije i transformacije poslovanja kroz lance opskrbe, nabave logističkih usluga, upravljanja zalihama te planiranja prodaje i operacija dolaze u Zagreb 14. rujna ove godine. Tolika količina znanja i iskustva iz područja logistike i lanca opskrbe u jednom danu na jednom mjestu i to ovdje u Zagrebu u Hrvatskoj predstavlja veliku priliku koju bi operativci iz svih kompanija kojima je lanac opskrbe važan za poslovanje trebali iskoristiti”, izjavio je Goran Vranar, osnivač platforme Slychain i organizator konferencije.

Novi pristup networkingu
Po uzoru na slične međunarodne manifestacije po prvi puta u Hrvatskoj sudionici konferencije imat će priliku u predviđenom bloku od dva sata odraditi nekoliko kratkih sastanaka u trajanju do 15 minuta.

“Svaki sudionik konferencije dobit će pristup posebnoj platformi za umrežavanje koja će mu omogućiti i do šest susreta s renomiranim menadžerima opskrbnog lanca, logistike i tehnologije iz vodećih tvrtki iz Hrvatske i regije. Sastanci nisu obavezni i svaki sudionik odlučuje hoće li sudjelovati i prihvatiti poziv druge strane, no ovaj novi pristup networkingu definitivno ne želite propustiti te smo uvjereni kako će upravo to biti veliki highlight konferencije!”, naglasio je Vranar.

Vranar dodaje kako za lanac opskrbe kažu da nudi najviše prilika za ostvarivanje ušteda u poslovanju i unapređenje operativne efikasnosti pa je slijedom toga izrazio uvjerenje kako će ovaj prestižni međunarodni događaj biti od interesa kako specijaliziranim logističkim operaterima, tako i maloprodajnim i proizvodnim tvrtkama.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakU 2022. u EU proizvedeno 3,2 milijarde litara sladoleda
Sljedeći članakVioleta u Sloveniju poslala šleper higijenskih proizvoda