Trgovine Mercatora i Getroa pripremile su široku ponudu za đake svih uzrasta; od anatomskih torba, pernica, bilježnica i ostalog pribora namijenjenog svim školskim uzrastima, izvijestili su iz Mercatora-H.

Poseban naglasak ove je godine stavljen na anatomski prilagođenim školskim torbama od kojih su pojedine opremljene teleskopskim drškama i kotačićima.

Anatomske torbe imaju ergonomski oblikovan leđni dio i omogućavaju protok zraka te isto tako oblikovane široke naramenice, a rađene su od vodootpornih materijala.

Sve školske torbe ujedno sadržavaju i pojačane svjetleće elemente zbog veće vidljivosti đaka u prometu.

Za školarce koji će po prvi puta ove jeseni sjesti u školske klupe u ponudi su posebne kolekcije školskog pribora najpopularnijih dječjih brandova kao što su Barbie, Hello Kitty, Spiderman, Monster High.

Cijene crtančica i geometrijskih pisanki kreću se već od 0,99 kn/kom, pernice od 16,99 kn, školski ruksak od 49,99 kn, a dječje majice dugih rukava i dijelovi trenirke od 34,99 kn, odnosno 39,99 kn.

U trgovinama Mercatora i Getroa do kraja tjedna, zaključno s 18. kolovoza, moguće je naručiti školske udžbenike. Kupovinom udžbenika za osnovnu školu ostvaruje se 10% popusta na cjelokupan školski asortiman, a kao poklon daje se pet bilježnica te dječja kabanica.

Odgoda plaćanja moguća je na sve kreditne kartice do šest rata za iznose iznad 500 kn, dok s PIKA karticom moguće je obročno i do 12 rata za iznose iznad 400 kuna.

PROMO