Kako bi nagradila svoje vjerne kupce Mesna industrija Gavrilović u trgovačkim lancima Spar i Interspar te Metro od ponedjeljka, 11. travnja 2016., organizira dvije velike SMS nagradne igre zajedničkog imena “U poteza tri vozi se i ti!”.

U poteza tri vozi se i ti!Nagradne igre provode se u spomenutim lancima diljem Hrvatske, a u svakoj je moguće osvojiti pet mobilnih uređaja Samsung A3 te vozilo Volkswagen take up 1,0.

Kao što i samo ime nagradne igre kaže potrebno je učiniti tri jednostavna poteza.

Od 11. 04. 2016. do 15. 05. 2016. kupite bilo koji Gavrilovićev proizvod u Sparu, Intersparu ili Metrou, sačuvajte račun te broj računa i osobne podatke pošaljite SMS porukom na broj 60221 ako se prijavljujete za nagradnu igru u Sparu ili Intersparu, a ako se prijavljujete za nagradnu igru u Metrou, na broj 60023.

Svakog tjedna bit će izvučena dva dobitnika mobilnog uređaja Samsung A3, a njihova će se imena objaviti na internetskoj stranici najkasnije osam dana od dana izvlačenja.

Imena sretnih dobitnika dva vozila Volkswagen take up bit će izvučena 16. svibnja 2016. te će također biti objavljena na internetskoj stranici tvrtke Gavrilović. Istoga dana izvući će se i posljednja dva imena dobitnika mobitela Samsung A3

Uživajte u omiljenim Gavrilovićevim proizvodima, zaigrajte nagradnu igru i možda se odvezete kući u novom Volkswagen take upu.