mercator-dani-azijske-kuhinje-midiPovodom dana azijske kuhinje egzotični mirisi, live kuhinja i degustacije, proizvodi na akciji i novi uzbudljivi recepti dočekat će u subotu, 29. rujna, posjetitelje zagrebačkih Mercator centara u Vukovarskoj i Zagrebačkoj ulici, priopćeno je iz Mercatora.

U ovu će subotu, 29. rujna, od 10 sati svi posjetitelji Mercator centara u Vukovarskoj 269 b i Zagrebačkoj aveniji 94 u Zagrebu moći uživati u jelima azijske kuhinje.

Svima zainteresiranima kuhar će u posebno postavljenoj kuhinji pokazati kako napraviti tradicionalne azijske specijalitete kao što su tajlandska Chiang Mai juha i piletina u crvenom curry umaku, kineska tjestenina s kozicama i prženo svinjsko meso s ananasom te indonezijska proljetna juha i Bami Goreng.

Svako jelo moći će se degustirati, a kuhar će biti otvoren za pitanja i savjete te otkrivanje malih tajni i recepata za uspješno spravljanje ovih egzotičnih jela.

mercator-azijska-kuhinjaPovodom Dana azijske kuhinje Mercator je za vjerne kupce pripremio i posebne pogodnosti. Tako će proizvodi Shan ´shi biti 25% povoljniji, a u njihovoj ponudi mogu se pronaći raznoliki sastojci potrebni za uspješan azijski obrok kao što su stakleni rezanci i tjestenina za wok, bambusovi komadići, sojine klice i mješavina povrća.

Pripremljena jela upotpunit će i raznoliki Shan ´shi umaci kao što su umak s đumbirom, Thai Red Curry i Japan Teriyaki umak ili pak kokosovo mlijeko. Nakon dana zdrave BIO kuhinje i začinjene meksičke kuhinje, kupci Mercatora zasigurno će uživati i u neobičnim azijskim okusima, poručuju iz ovog trgovca.

PROMO