26.6 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja 2024., 21:14
Tržišne komunikacijeNovi program lojalnosti Mercatora

Novi program lojalnosti Mercatora

U novom programu nude se 50% jeftiniji Dormeo proizvodi

Kako trećinu života provedemo spavajući, a dobar odmor pretpostavka je čovjekova zdravlja, Mercator i Getro pobrinuli su se da ove zime osiguraju Dormeo proizvode za dobar san 50% jeftinije.

U novom projektu lojalnosti lansirani su visokokvalitetni proizvodi – jastuci, deke, nadmadraci – idealan odabir za ugodan san u hladnim jesenskim i zimskim danima.

Programi lojalnosti Mercatora i Getroa poznati su po tome kako svojim kupcima uistinu nude svjetske proizvode provjerene kvalitete. Nakon Kyocera noževa, Delimano keramičkog posuđa te Dormeo Go linije setova za putovanje, ove su jeseni u programu lojalnosti poznati proizvodi iz Dormeo linije za spavanje.

Dormeo proizvodi odlikuju se vrhunskom kvalitetom, napravljeni su od odabranih materijala s antibakterijskim svojstvima, neutraliziraju mirise te putem vlakana upravljaju toplinom i vlagom, a posjetitelji Mercatora i Getroa od sada ih mogu kupiti 50 posto jeftinije uz 15 sakupljenih naljepnica.

Od sada pa sve do 3. ožujka iduće godine, uz mogućnost povoljne kupnje do 17. ožujka 2013. godine ili do prodaje zalihe određenog proizvode korisnicima kartice Mercator Pika i Getro Friend Card, put do povoljnije kupnje je jednostavniji i kreći, jer moraju sakupiti svega 10 naljepnica.

Nedostatan san i loša kvaliteta sna imaju ozbiljne posljedice po ljudsko zdravlje, kao što su primjerice negativno djelovanje na radnu sposobnost ili koncentraciju. Za higijenu spavanja uz prehranu, vrijeme i mjesto, odabir madraca, jastuka, prekrivača i ostalog spavaćeg pribora od presudne je važnosti.

U ponudi programa lojalnosti su jastuk Emma, nadmadrac Dormeo Renew Silver Clima, Dormeo Diamonds deke te za najmlađe tople i nježne deke sa životinjskim motivima nilskog konja, ovce, žabe ili psića.

Emma jastuk obogaćen je srebrnim vlaknima koja djeluju antibakterijski i neutraliziraju mirise te tako osiguravaju smirenost, svježinu i trenutke bez stresa prilikom spavanja, nadmadrac Dormeo Renew Silver Clima odlikuje se anatomskom oblikovanošću, antialergijskim i antibakterijskim svojstvima, silikonskim perlicama protiv klizanja te perivom i izmjenjivom navlakom, dok su Dormeo Diamonds deke napravljene od mikrofibre što je glavni razlog njihove nevjerojatne mekoće.

PROMO

Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...