mirela-tuna-fileti-u-biljnom-ulju-100gProizvođač Mirna iz Rovinja u svojoj ponudi konzervirane ribe nudi proizvode na bazi sardine, skuše i tune te delikatesni program koji obuhvaća paštete, namaze, salate i slani program (usoljeni inćuni).

Proizvodi su pakirani u limenke koje se potom stavljaju u omotnice kad se roba izvozi, odnosno u kartončiće za domaće tržište.

Sve varijante limenki sa sardinama, skušom i tunom te riblja salata dolaze u 100-gramskim pakiranjima. Paštete (limenka) i namazi (tuba) su 80 g, dok kod inćuna postoje dvije varijante: pruženi slani inćun i smotani slani inćun s kaparima pakirani u staklenke od 210 g.

Glavni brend ovog proizvođača je Mirela. Široka dostupnost u maloprodaji te prisutnost na policama vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj osigurali su rovinjskom proizvođaču značajan udio na tržištu koji, kako navode iz Mirne, doseže oko 20 posto.

Pritom također dodaju kako je duga tradicija, iskustvo i tehnologija proizvodnje konzervi jamstvo visoke kvalitete proizvoda: “Na udaljenosti od dvije nautičke milje od Rovinja nalazi se najveće lovište sitne plave ribe na Jadranu, poglavito srdele. Ribari dovoze ribu na gat na kojem se nalazi naša hladnjača tako da je sirovina najispravnije tretirana kad je u pitanju njeno skladištenje. To je naša velika prednost u odnosu na druge proizvođače”, ističe Kristijan Gaćina, član Uprave.

Sitna plava riba je bogata OMEGA n-3 masnim kiselinama, koje imaju pozitivan utjecaj na krvožilni sustav, a u limenke se pakira s dodatkom ulja i soli te bez ikakvih aditiva.

Trgovci u nama mogu pronaći sigurnog i dugogodišnjeg partnera sa sigurnom i pravovremenom isporukom kvalitetnih proizvoda, kažu iz Mirne dodajući kako se marketinške i prodajne akcije dogovaraju izravno s trgovcima kroz njihova interna glasila.