Ledo je lansirao tri nova proizvoda – Sipa za crni rižoto 250 g, Krakovi za peku 1 kg i Riblji ražnjići 300 g – koji će osvojiti sve ljubitelje mediteranskih specijaliteta.

Ledo Krakovi za peku vrlo su praktični za pripremu jer su već očišćeni te odmah po odmrzavanju spremni za pripremu pravu gastronomsku avanturu. Za sve one koji nemaju strogo čuvane recepte od mama i baka koji se prenose generacijama, tu je Ledo recept na poleđini pakiranja koji će pomoći pripremiti ukusno tradicionalno jelo.

Zahvaljujući Ledo Sipi za crni rižoto i sipinom crnilu koji se nalazi odvojeno u pakiranju, crni rižoto od sada se može pripremiti na vrlo jednostavan način. Već narezana i očišćena sipa i izdvojeno sipino crnilo znatno skraćuju vrijeme pripreme jela. Sve što treba učiniti je pratiti recept na pakiranju i uživanje u morskoj deliciji je zagarantirano.

Sočni i ukusni Ledo Riblji ražnjići sastoje se od velikih te nadasve finih ribljih fileta lososa i oslića, a dodatno su obogaćeni kolutićima lignje te grill tikvicama.

Mogu se pripremati na roštilju ili grill tavi, a prije upotrebe dovoljno ih je odmrznuti 15-ak minuta. Kako bi riblji ražnjići bili još ukusniji, pripremljene ih treba preliti s nekoliko kapi ekstra djevičanskog maslinovog ulja i poslužiti.