karlovacko-korner-varazdin_1Za odličnu atmosferu pobrinuli su se Goran Bare i Majke, Marijan Ban i Diktatori, Crvena jabuka, Slavonia Band i ostali glazbenici

U nedjelju, 10. lipnja, Karlovačko Korner okupilo je sedam tisuća navijača u četiri hrvatska grada: Zagrebu, Varaždinu, Osijeku i Karlovcu, u odličnoj navijačkoj atmosferi i dobrom društvu uz omiljeno Karlovačko pivo. U Karlovačko Korneru uživale su i mnoge poznate osobe: Ella Dvornik, Igor Mešin, Goran Grgić, Saša Buneta, Damir Lončar i drugi.

Karlovačko Korner se i ove godine pobrinuo za kolone navijača koji traže savršeno mjesto za odličan provod. Važan sastojak nedjeljnog Karlovačko Kornera bili su nastupi popularnih hrvatskih glazbenika koji su se pobrinuli za sjajnu glazbenu atmosferu: u Zagrebu su nastupili Goran Bare i Majke te Marijan Ban i Diktatori, u Varaždinu Crvena jabuka, Cota G4 i Spremište, u Osijeku Pozdrav Azri i Slavonia Band, dok je u Karlovcu atmosferu zagrijao Flashback.

Karlovačko Korner i dalje putuje Hrvatskom, a jedinstveni Karlovačko Korner doživljaj nastavlja se 14. i 18. lipnja u Zagrebu, Karlovcu, Splitu, Zadru, Slavonskom Brodu i Rijeci. Odlična atmosfera, dobro društvo i sjajna glazba bit će upotpunjeni dodatnim iznenađenjima za prave navijače. Uživanje u Karlovačkom bit će popraćeno atraktivnim navijačkim nagradama.

Osim na najboljim velikim eventima ovog ljeta, Karlovačko Korner atmosfera može se doživjeti i u Poljskoj. U gradu Poznanu u kafićima Buddah Bar, Liberum Veto i Fabrika organiziran je Karlovačko Korner – idealno mjesto za sve navijače koji i izvan Hrvatske žele uživati u jedinstvenoj navijačkoj atmosferi.

karlovacko-korner-raspored

Karlovačko Korner sportska je platforma Karlovačkog piva pokrenuta 2004. godine s ciljem povezivanja s hrvatskim nogometnim navijačima. Prvi Karlovačko Korner predstavljen je u Lisabonu 2004. godine koji je posjetilo više od 20.000 navijača.

Nastavak Karlovačko Kornera dogodio se 2006. godine u Njemačkoj, a potom je slijedio Karlovačko Korner 2008. Za sve navijače koji nisu bili u mogućnosti otputovati u Austriju i Švicarsku.