Prvi puta u Hrvatskoj bit će postavljeni posebni tankovi za pivo iz kojih će se točiti svježe nepasterizirano točeno Karlovačko dopremljeno direktno iz Karlovačke pivovare

Ovogodišnji Karlovačko Korner najavljen je na konferenciji za novinare održanoj na zagrebačkom Bundeku. Karlovačko Korner održava se u sklopu Festivala nogometa, a posjetitelje očekuje odlična zabava uz legende hrvatske glazbene scene:  u četvrtak, 12. lipnja, nastupa legendarni Mate Mišo Kovač, 18. lipnja Miroslav Škoro, a 23. lipnja Karlovačko Korner ugostit će rock legende Prljavo kazalište.

“Ovogodišnji Karlovačko Korner je u znaku optimizma – želimo promicati optimizam i potaknuti naše potrošače da pronađu optimista u sebi. Na Karlovačko Korneru, koji slavi 10 godina, posjetitelje očekuje odlična zabava uz navijačku atmosferu i koncerte legendi hrvatske glazbe”, izjavila je Branka Slaveska, predsjednica Uprave Karlovačke pivovare.

“Osim u dobroj glazbi, odrasli posjetitelji moći će uživati u svježem nepasteriziranom točenom Karlovačkom pivu koje će direktno iz Karlovačke pivovare biti dopremljeno na Bundek u posebnih 15 spremnika zapremine 500 litara. Jako nas veseli što ćemo na Karlovačko Korneru potrošačima ponuditi sasvim novo iskustvo uživanja u Karlovačkom pivu – pivu vrhunske kvalitete napravljenom od prirodnih sastojaka. Da bismo bili sigurni da će samo odrasli potrošači uživati u pivu, pripremili smo narukvice s natpisom ‘Ja sam 18+’ koje će se dijeliti samo punoljetnim posjetiteljima čime ćemo olakšati posao ugostiteljima i pomoći im da budu sigurni da toče pivo samo odraslima”, dodala je Slaveska.

Na konferenciji za novinare na Bundeku sudjelovali su još gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, trenerska legenda Miroslav Ćiro Blažević, izaslanik Veleposlanstva Savezne Republike Brazil u Republici Hrvatskoj i savjetnik veleposlanika David Sileviera da Mota, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport za obrazovanje Ivica Lovrić, glavna organizatorica Festivala nogometa Bundek Lana Klingor Mihić te brand menadžerica za Pepsi Hrvatska Matea Maršić.