U Gospiću je otvoren najnoviji i najmoderniji Spar supermarket u kojem je radno mjesto našlo čak 28 novih zaposlenika, sve redom Gospićana.

Posebnost ponude u ovoj trgovini su odjeli mesnice, ribarnice i toploteke. Uz široku ponuda svježeg mesa najbolje kvalitete, ribarnica nudi veliki izbor svježe morske i slatkovodne ribe, koji će ljubazno osoblje, na zahtjev i stručno očistiti.

U supermarketu je i toploteka s raznovrsnom ponudom ukusnih, toplih, gotovih jela, koja se svakodnevno pripremaju u samoj trgovini. Tako od sada svi koji žele pojesti nešto toplo ili trebaju praktično rješenje za ukusan ručak ili večeru mogu to pronaći u ovoj gospićkoj trgovini.

Uz bogat izbor svježeg voća i povrća, pekarskih proizvoda i ostalih prehrambenih proizvoda, neprehrambeni asortiman obuhvaća široku ponudu proizvoda za kućanstvo, vrt, kućne ljubimce i uređenje doma.

Tu su i najmodernije samoposlužne blagajne na kojima kupci mogu svoju kupnju završiti brzo i praktično. Spar će tijekom prosinca nagraditi sve svoje vjerne kupce te za svakih potrošenih 100 kuna do 31. prosinca moguće je dobiti jednu markicu za popust. Maksimalan iznos popusta iznosi 15 %, a kupci će ga moći iskoristiti prilikom prve kupovine u siječnju.

Radno vrijeme supermarketa na adresi Budačka ulica u Gospiću je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 8 do 21 sati.