skolski-asortiman-mercator-001Uvođenjem u ponudu kompleta školskih obrazaca i bilježnica za sve razrede osnovne škole, pod motom “sve na jednom mjestu” trgovački lanac Mercator-H povećao je prodaju školskog asortimana za 25 posto, izvijestili su danas iz tog trgovca.

Roditelji su preopterećeni traženjem knjiga, upisima i troškovnim kombinacijama u opremanju đaka za novu školsku godinu. Na ovaj način im štedimo vrijeme u njihovoj pripremi za početak školske godine, pojašnjavaju iz Mercatora.

“Zbog rasta prodaje naručujemo nove količine kako se pred početak školske godine ne bi dogodilo da iznevjerimo one obitelji koje još nisu stigli obaviti posljednje pripreme”, rekla je Mercatorova voditeljica kategorije školskog programa Antonija Novaković.

Osim cjelovitih paketa, na policama se može naći bogata ponuda bilježnica, torbi, pernica i ostalog školskog pribora za sve uzraste.

skolski-asortiman-mercator-002Tako primjerice, svi oni koji će po prvi puta ove jeseni sjesti u školske klupe imaju priliku izabrati ruksak iz posebne kolekcije školskog pribora najpopularnijih dječjih brendova kao što su Barbie, Hello Kitty, Transformers ili pak Ben 10.

Kako bi iščekivanje prvog školskog dana bilo još uzbudljivije Mercator kroz nagradnu igru dijeli novčane poklon bonove Mercatora, Intersporta i Modiane od 1000 – 10.000 kuna, računalo, bicikle i druge nagrade.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je tek nakon kupnje bilo kojeg od proizvoda iz školskog asortimana u vrijednosti od minimalno 50 kn, u razdoblju od 11. kolovoza do 18. rujna poslati SMS sadržaja: MERCATOR, broj računa, ime, prezime, ulica i mjesto stanovanja na broj 60045 ili prijaviti broj računa sa navedenim osobnim podacima pozivom na 065 800 700.