Tvrtka Naše klasje dobila je priznanje “ECO Lider Invest” za investiciju koja je najviše pridonijela održivom razvoju i kvaliteti života građana te zaštiti prostora i okoliša.

“Izuzetno smo ponosni i zahvaljujemo Lider Investu što su prepoznali naš trud te se nadamo kako ćemo primjerom potaknuti i druge tvrtke na veću brigu o održivom razvoju, kvaliteti života građana i zaštiti prostora i okoliša”, komentirao je dobiveno priznanje Zoran Šimunić, direktor i vlasnik tvrtke Naše klasje.

Dodao je kako društveno odgovorno poslovanje smatra obvezom svakog gospodarskog subjekta. “Osim o kvaliteti proizvoda, iznimnu brigu vodimo o okolišu, ali i lokalnoj zajednici. Mišljenja smo da lokalna zajednica u kojoj poslujemo mora dobiti vrijednost i osjetiti pozitivne pomake. Pored zaštite okoliša, kojoj smo apsolutno posvećeni i ulažemo puno više nego što zakon od nas to traži, trudimo se kroz naš brand Aurelia svježa tjestenina promovirati lokalne tradicijske vrijednosti, ali i lokalnu prehrambenu proizvodnju.

Kroz naše novo prodajno mjesto Banovi oblizeki na zagrebačkom Dolcu predstavili smo male proizvođače zaprešićkog kraja i omogućili im pristup široj zagrebačkoj publici. U našem Aurelia tvorničkom dućanu u Kupljenovu, pored lokalnih prehrambenih proizvoda, kupci imaju priliku uživati u glazbi te kupiti monografije i nosače glazbe lokalnog folklornog društva.

Dodatno, zidove naših prodajnih mjesta (Aurelia svježa tjestenina i Banovi oblizeki na zagrebačkom Dolcu te Aurelia u Kupljenovu) krase tapete s tradicijskim motivima ženske narodne nošnje iz okolice Zaprešića i Zagrebačke županije. Također, posebno smo ponosni jer smo uspjeli potaknuti proizvodnju durum pšenice u Baranji, što je još jedan vid brige za lokalnu zajednicu, te jedini proizvodimo tjesteninu od izuzetno kvalitetne i nutritivno vrijedne domaće baranjske durum pšenice.

Pored dobro poznatih Aurelia raviola, tortellona, tagliatella te ostale rezane svježe tjestenine, odlučili smo tržištu ponuditi i omiljeno jelo svih gurmana i ljubitelja tradicionalne kuhinje: fuže, makarune i šurlice. Eto, i to je jedan oblik promocije tradicijske hrvatske gastro ponude.

I za kraj, moram istaknuti da smo dobitnici mnogobrojnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja za kvalitetu naših proizvoda kao i certifikata koji potvrđuju najviše standarde u proizvodnji: Izvorno hrvatsko, Hrvatska kvaliteta, Superior Taste award by International taste and quality Institute Brisel, International featured standard, HACCP, ISO, Halal i Košer”, istaknuo je Šimunić.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!