Nova instalacija suvremenog TOMRA uređaja za automatizirani prihvat povratne ambalaže u prodavaonici Vrutak u Krapinskoj ulici u Zagrebu nastavak je uspješne suradnje ovog renomiranog trgovačkog lanca i tvrtke TOMRA Systems. Vrutak je među zagrebačkim kupcima najprepoznatljivije maloprodajno ime kada je riječ o asortimanu pića, a nova investicija nastavak je širenja i unaprjeđenja usluge kako bi svojim kupcima ubrzao povrat ambalaže i učinio taj postupak još bržim, ugodnijim i sigurnijim.

Tako je sada svim kupcima u prodavaonici Vrutka u Krapinskoj ulici 16 na usluzi suvremeni TOMRA T-70 TriSort uređaj za automatizirani prihvat povratne ambalaže. Pritom je osoblje trgovine prošlo detaljnu obuku od strane stručnjaka tvrtke TOMRA koji su trgovcu na raspolaganju u svakom trenutku putem telefonske podrške kako bi se ovaj segment poslovanja odvijao nesmetano na zadovoljstvo i trgovca i kupaca ovog prodajnog mjesta. Upravo kupci na ovaj način dobivaju još jedan razlog za dolazak u Vrutak koji sada nudi proširenu uslugu.

TOMRA Systems nije samo dobavljač opreme, već partner i konzultant u implementaciji ovih suvremenih rješenja koja donose značajne benefite za poslovanje trgovačkih partnera. Automatizirani prijem ambalaže dodatna je usluga za kupca jer se taj proces obavi brzo, jednostavno i sigurno, bez kontakta s osobljem trgovine, što je u aktualnoj epidemiološkoj situaciji od izuzetne važnosti.

Vrutak u zagrebačkoj Krapinskoj ulici

Važno je podsjetiti da za ručno preuzimanje otpadne ambalaže od pića u 2021. godini trgovac ostvaruje naknadu od 0,06 kn, dok je za strojno preuzetu i drobljenu ambalažu manipulativna naknada osjetno veća te iznosi 0,16 kuna, što će dodatno narasti na 0,18 kn u 2022. godini. Uz ostale neizravne benefite koji se očituju u većem zadovoljstvu kupaca kroz širenje palete usluga koje im se nude te bolje produktivnosti djelatnika koji se u potpunosti mogu posvetiti prodaji, sama manipulativna naknada izravni je materijalni benefit koji u perspektivi osigurava povrat investicije i rast poslovanja. Suradnja tvrtki TOMRA i Vrutak nastavlja se i u novom logističko-prodajnom objektu na zagrebačkom Jankomiru, a više o tome doznajte u nekom od idućih brojeva.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!