IzlogPredstavljamoNeutrogena: Norveška formula za zdravu kožu

Neutrogena: Norveška formula za zdravu kožu

neutrogena-body-everyday-repairNeutrogena losioni i balzami za tijelo s norveškom formulom nude rješenje za sve probleme suhe kože tijela od svakodnevne hidratacije suhe kože do obnavljanja svrbeće i ispucale vrlo suhe kože.

U ponudi su losion za suhu i losion za suhu i osjetljivu kožu koji dolaze u pakiranju s pumpicom od 250 ml, balzam za suhu kožu u teglici od 250 ml i losion za jako suhu kožu i balzam za jako suhu kožu u tubi od 200 ml.

Neutrogena proizvodi dostupni su u svim bolje opremljenim maloprodajnim dućanima. Prema podacima agencije MEMRB Neutrogena ima udio od oko 2% u okviru body segmenta.

Neutrogena proizvode za njegu tijela preporučuju trgovcima jer se radi o vrhunskim proizvodima za njegu suhe kože tijela u premium segmentu, koji odgovaraju na sve potrebe potrošača i pozicioniraju trgovca kao mjesto gdje potrošač može kupiti kvalitetnu njegu za sve potrebe suhe kože tijela. Ulaganje u TV podršku jamči i rotaciju na polici.

Potrošačima preporučuju Neutrogena proizvode jer dokazano pružaju dugotrajnu hidrataciju i rješenje za sve probleme suhe kože. Neutrogena norveška formula jamči da se radi o kvalitetnom proizvodu koji preporučuju dermatolozi diljem svijeta.

Nedavno je završila nacionalna nagradna igra na cijelom Neutrogena portfelju. Neutrogenu nastavljaju podržavati uz intenzivaciju podrške u ATL i BTL marketinškim kampanjama tijekom zimskih mjeseci.

Uvoznik proizvoda Neutrogena za hrvatsko tržište je Atlantic grupa.

Najnovije objave

Pogledajte u budućnost financija na prvom Finance Weekendu

Finance Weekend će se baviti ključnim temama koje oblikuju budućnost financija Godinu dana prije punoljetnosti, po prvi puta u Rovinju na Weekendu.17, dolaze nam i...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...