afrodita-baby-kids-skupnaAfrodita je vodeća marka u prodaji anti-celulitnih proizvoda pojedinačnih trgovačkih sistema, a po prodaji proizvoda za njegu lica rangiraju se među prve tri

U Afrodita kozmetici najpopularniji su proizvodi za njegu lica, a u sezoni i anti-celulitni proizvodi. Njihovi kupci vole i mlijeka za njegu tijela, koja se temelje na prirodnim sastojcima kao što su badem, aloe vera, grožđe i kamilica.

Kod anti-celulitnih proizvoda koriste pakiranje u tubama, a za njegu lica najviše upotrebljavaju lončiće sa sadržajem od 50 ml. Mlijeka za njegu tijela punjena su u bočicama od 400 ml, a u budućnosti razmišljaju i o manjim ambalažama.

Prisutni su u svim trgovačkim lancima pa i u manjim trgovinama te u kozmetičkim salonima.

Iz Afrodite potvrđuju da su vodeća marka u prodaji anti-celulitnih proizvoda pojedinačnih trgovačkih sistema, a po prodaji proizvoda za njegu lica rangiraju se među prve tri.

Svoje proizvode preporučuju trgovcima zbog konstantne kvalitete, inovativnih pristupa njihovog razvoja, dostupne cijene te zbog visokog udjela prirodnih aktivnih sastojaka u proizvodima i  sigurnosti u poslu s njihovom kozmetičkom kućom.

Potrošači mogu računati da kupnjom njihovih robnih marki zapravo dobivaju kvalitetan proizvod koji je zdrav i siguran za kožu i nudi točno to što i obećava.

Novost je kolekcija Baby & Kids natural za njegu lica i tijela koju upravo lansiraju na tržište. Linija je kreirana na bazi bio nevena i drugih biljnih sastojaka, skladnih s eco-cert certifikatom te je dermatološki testirana, a preporučuju je i brojni pedijatri. Jaka marketinška kampanja za tu liniju proizvoda počinje u rujnu.

U njezi lica planiraju lansiranje nove linije za njegu masne kože OIL CONTROL, koja se bazira na visokom udjelu u cijelosti prirodnih aktivnih sastojaka. Trenutno traje prodajna akcija za proizvode SUN CARE za zaštitu od sunčeva zračenja.